Brain Actives – a memóriáért és koncentrációért. Áttekintés – összetétel, hatás, vélemények

A koncentrációval kapcsolatos problémák, a nagy mentális erőfeszítés, mind a mi generációnk problémái. A megnövekedett stressz szintén kapcsolatban áll ezzel. A Brain Actives egy természetes válasz erre a betegségre. A termék átfogóan támogatja az agy működését, s már nagy népszerűségre tett szert.

Brain Actives

Rendelje meg most a BrainActives.com oldalon!

A koncentrációs rendellenességeknek számos oka lehet, rossz memória és tanulási problémák. Néhány közülük független. Ezen tényezők egyike a korosodás. Minél idősebbek vagyunk annál rosszabbá válik. Valójában sokkal több tényező van, amelyek rossz koncentrációhoz és memória problémákhoz vezetnek s ezek lehetnek mind fizikai mind mentális eredetűek.

A memória és koncentrációs problémák lehetséges okai:

 • túlterhelés
 • krónikus stressz
 • alvási problémák és alvás megvonás
 • egészségügyi problémák
 • Alzheimer kór
 • fizikai kimerülés
 • Neurózis, depresszió
 • helytelen étrend
 • radikális étrendek

Mi is a Brain Actives

A koncentráció és memória problémák nem csak az idősek gondjai. A mai szakmailag igényes világban, egyre több fiatal ember szenved a különböző ilyen típusú problémától. A termelékenység és hatalmas tudás szerzés iránti állandóan növekvő igény hatalmas teher. Ugyanakkor új tapasztalatokra vágyunk s ekkor jön, mentőövként a Brain Actives. Egy innovatív megoldás, mely támogatja az agy működését.

Mi is a Brain Actives?

Egy kiváló minőségű étrend kiegészítő, mely olyan személyeknek lett tervezve, akik hosszantartó és erős intellektuális s fizikai megerőltetésnek vannak kitéve. Egy megoldás azoknak, akik segíteni szeretnék magukat, de nem akarnak hektoliternyi kávét vagy energiaitalt inni. A Brain Actives átfogóan támogatja az agy működését. Egy biztonságos módja annak, hogy egészséges maradjon.

Mi a Brain Actives összetétele?

Ez a csakis természetes étrend kiegészítő olyan összetevőkön alapszik, melyek teljes mértékben teszteltek. A kutatás szerint az agyra gyakorolt hatása és a biztonságossága az elvártak szerint jelentkeztek. A gyártó számos fontos aspektusra koncentrált, melyek a memória, a tanulási folyamatok és a koncentráció folyamatait foglalják magukba s ennek eredményeképp létrehozott egy átfogó megoldást. 3 aktív összetevő komplexumot foglal magába. Ezek a következőkért felelnek: energiával látják el az agyat, támogatják a kognitív és kreatív funkciókat s ugyanakkor vitaminokat és tápanyagokat biztosítanak.

A Brain Actives összetevői többek között magukba foglalják:

 • Természetes anhydrous koffein, melyet a zöld kávéból nyernek ki s a legjobb energiaforrás, mindenképp jobb mint a főtt kávé. – health.harvard.edu
 • Teakrin – TeaCrine® – egy összetevő, mely szintén az energiaellátásért felelős. Sokkal hatékonyabb, mint a koffein. Serkenti a tanulási folyamatokat és a kognitív funkciókat. Jobbá teszi a gyakorlatokhoz szükséges koncentrációt. [1]
 • Az ázsiai köldökfű kivonat egy növény, melyet évszázadok óta használnak a Távol-keleti orvoslásban. Serkenti a mikrokeringést, erős antioxidáns hatása van és lassítja a szervezet öregedési folyamatait, beleértve az agyat is.
 • Az Ashwagandha gyökér kivonat a legtermészetesebb növényként ismert, mely serkenti a koncentrációt. Energiát és jobb kedélyállapotot is biztosít. Ez utóbbi hatással van a tudásra. –naturalmedicinejournal.com
 • A Bakopa növény kivonat jelentősen támogatja a kognitív képességeket. Pozitív hatással van a tanulási folyamatokra, a tudás szerzésre és a kreativitásra.

Mi a Brain Actives összetétele

Ez 5 a Brain Actives 10 (!) összetevői közül. Együttesen hatékony megoldást eredményeznek, mely támogatja a hatékonyabb agyi aktivitást. A teljes összetétel a gyártó weboldalán érhető el. Ajánljuk, hogy látogasson el a gyártó weboldalára, mert ez nagyon érdekes és informatív olvasmány.

Hogyan hat a Brain Actives és kinek ajánlott?

A második aspektussal fogjuk kezdeni. Bárki, aki segítséget szeretne az intellektuális és fizikai erőfeszítésben, előnyt kovácsolhat ebből a lehetőségből. Ezt a terméket a leggyakrabban a következő kategóriában levő emberek választják:

Brain Actives

 • Sportolók
 • Mentális munkát végző emberek
 • Tanulók
 • Játékosok
 • Szabadúszók a grafika, programozás és internetes marketing iparágaiból

Mindezen emberek nagy erőfeszítést tesznek, úgy mentálisan mint fizikailag, melynek ki vannak téve. Hogyan is segít ez az étrend kiegészítő?

A Brain Actives választásának előnyei

 • Jelentősen megnövekedett képesség az információk emlékezésére
 • Nagyobb kreativitás
 • Jobb koncentráció és odafigyelés
 • Gyorsabb regenerálódás a gyakorlatok után
 • Vége az energiahiány problémájának
 • Csökkentett stressz, a kedélyállapot jelentős javulása
 • Jobb állóképesség a mentális erőfeszítéssel szemben

Vélemények a Brain Actives termékről

Ez egy új termék, de már felhevítette a Facebook csoportokat és az internetes fórumokat. Rengeteg vélemény van a Brain Actives termékről. Legtöbbjük pozitív. Először is az összetétele és a gyors hatása miatt dicsérik a terméket. A kompetitív ára szintén gyakran kihangsúlyozásra kerül.

„Majdnem 40 év a szakmai életben. Úgy döntöttem, hogy programozó leszek. A Phyto kurzust választottam, de először kicsit tartózkodó voltam. Akárhogyis, egy 40 éves agy sokkal lassabban tanul :). Egy barátom erről a kurzusról ajánlotta a Brain Actives terméket. A koncentrációm jelentősen javult, csak úgy mint az ismeret elsajátításom. S ezen munka egyes része még előttem áll 🙂 ” Arek 39

„Vakon választottam a Brain Actives terméket. Szükségem volt valamire, ami energiát ad és segít koncentrálni. Gyakran éjszaka is dolgozom (ilyen a munkám) úgyhogy valahogy támogatnom kellett a szervezetemet. Mi fogott meg? A hatás gyorsasága. Már fél óra után éreztem egy energia löketet :)). Ajánlom ezt a terméket, mert nem drága)

Hogyan használja a Brain Actives terméket és mennyire biztonságos?

Mielőtt ezen étrend kiegészítő árusítását jóvá hagyták volna, az összetevőit biztonság szempontjából tesztelték. A Brain Actives gyártója tanúsítvánnyal is büszkélkedhet, mely lehetővé teszi az értékesítését az Európai Unió területén. Ennek a megszerzéséhez magas biztonsági előírásoknak kell megfelelnie.

Hogyan használja a Brain Actives terméket és mennyire biztonságos

Habár a termék használata nem ajánlatos terhes nőknek és szoptató anyáknak. Hasonlatosképpen ha allergiás bármelyik összetevőjére. Gyermekektől távol tartandó.

A Brain Actives használata nagyon egyszerű. Az ajánlott napi adag 2 kapszula, melyet vízzel kell bevenni. Mást nem kell észben tartania.

Honnan rendelheti meg a Brain Actives terméket?

Jelenleg az a legjobb és legbiztonságosabb ha a gyártó hivatalos weboldalára látogat el. Csak itt tudja kedvező áron megrendelni a terméket. Egyetlen csomag csak 40$-ba kerül (ez egy havi készlet). A gyártó ugyanakkor kedvezményeket is ajánl. Például, ha 90 napra elegendő csomagot rendel, a három csomagból egyet ingyen kap.

Brain Actives

Rendelje meg most a BrainActives.com oldalon!

A Brain Actives rendelése egyenesen a gyártó weboldaláról garancia az eredeti és biztonságos termék felől. Sajnos, számos hamisítvány és egyszerűen nem bevált termék van a piacon. A Brain Actives gyártója 90 napos pénzvisszafizetési garanciát is kínál.


 1. Kuhman DJ, Joyner KJ, Bloomer RJ. Cognitive Performance and Mood Following Ingestion of a Theacrine-Containing Dietary Supplement, Caffeine, or Placebo by Young Men and Women. Nutrients. 2015;7(11):9618–9632. Published 2015 Nov 19. doi:10.3390/nu7115484