Folisin férfiaknak a hajhullás ellen. Áttekintés – összetétel, hatás, vélemények

A haj túlzott elvékonyodása nagyon sok férfit érint. Nem csak a kopaszodásról van szó, mivel a férfiak hajlamosak erre a problémára. A férfi hajhullásra szánt Folisin a probléma megoldása. Ez egy újdonság, mely hatalmas érdeklődést váltott ki.

Folisin

Rendelje meg most a Folisin.com oldalon!

Ahhoz, hogy teljes mértékben megértsük a férfiak túlzott hajhullásának problémáját, először meg kell ismernünk az okait. Többek között, ez a tudás segíteni fog abban, hogy olyan megoldást válasszon, amelyik átfogóan segít majd.

A férfiak túlzott hajhullásának okai:

 • DHT túlérzékenység (androgén alopécia)
 • Egészségtelen étrend
 • Nyomelemek és vitaminok hiánya
 • Stressz
 • Nem megfelelő vagy a gondoskodás hiánya
 • Bizonyos szervezeti betegségek
 • Depresszió (valamint ennek a kezelésére használt gyógyszerek)

Folisin – mi is valójában

A férfiak túlzott hajhullásának ezek a leggyakoribb okai. Mivel már ismerjük őket, itt az ideje, hogy tegyünk is ellenük. Itt jön képbe a Folisin. Egy termék, mely elrabolta azok szívét, akik a hajhullás ellen kerestek megoldásokat.

Folisin – mi is valójában?

Ez egy étrend kiegészítő, nagyon gazdag és ami még fontosabb, természetes összetevőkből. Ez egy megoldás azon férfiak számára, akik túlzott hajhullást és a haj gyengeségét észlelték. Mivel innovatív megoldásokon alapszik, a termék teljes mértékben biztonságos így nem kell aggódnia a mellékhatások miatt (mely jellemző az egyéb, ilyen típusú termékekre).

Folisin – a hajhullás elleni termék összetétele.

Amint azt már említettük, teljes mértékben természetes. Legalább 13 összetevő alkotja. Nincs ehhez fogható termék a férfiak számára. Az összetevőket oly módon válogatták össze, hogy a túlzott hajhullás minden okát megszüntetik és együttesen átfogó megoldást alkotnak.

A Folisin a következőket tartalmazza:

 • Erős pálmafa kivonat – egy természetes DHT gátló (az androgén alopécia fő okozója). Gyengíti ennek a hatását, következésképpen erősíti a hajszálakat. Megvédi a túlzott hajhullás ellen. Megakadályozza a haj teljes elhullását. – medicalnewstoday.com
 • AnaGain™ Nu – egy összetevő, melyet a Folisin gyártója szabadalmaztatott. Megnyújtja a hajszálak anagén fázisának a hosszúságát (a növekedési szakaszt) és lerövidíti a telogén fázist (a hajszálak „életszakaszának” a végét). Serkenti a hajnövekedést és csökkenti a hajhullást. Ennek a kiegészítőnek köszönhetően lehetővé válik a hajmirigyek működésének segítése. [1]
 • A PhosphaMax elsősorban egy foszfát sav. Számos független tanulmány igazolja, hogy segíti a haj növekedését. Ez az elsődleges probléma. Ez a sav serkenti a hajmirigyek működését is.
 • EVNolMax™ – a Folisin egy másik összetevője, melyet a gyártó szabadalmaztatott. Ez egy tokoferol keverék. Hatása két problémára összpontosul. Először is csökkenti a hajhullást. Másodsorban pedig serkenti az új hajszálak növekedését. – slideshare.net
 • Tökmag kivonat – ezt az erős koncentrátumot lehetetlen otthon elérni. Ezen kivonat határa elsősorban a tesztoszteron aktív formájának a meggátolására koncentrál (fentebb már említettük a DHT-t).

Folisin – a hajhullás elleni termék összetétele

A Folisin ugyanakkor többek között, a férfi hajkoronának szükséges vitamin és nyomelem komplexet is tartalmaz. Ilyen például a cink. Egy nyomelem, mely az egész férfi szervezet számára fontos. Hatalmas befolyással van a haj állapotára. Az összetevőkről több információt találhat a gyártó weboldalán.

Hogyan hat a Folisin?

Ez a termék a férfi túlzott hajhullás leggyakoribb okaira összpontosít. Ugyanakkor aktiválja az új hajszálak növekedését is. A Folisin teljes körű segítséget is nyújt a haj számára. Ennek a tápláló komplexnek köszönhetően a haj erősebbé és erősebbé válik.

Folisin

Rendelje meg most a Folisin.com oldalon!

Ez a termék minden olyan férfinak szánt, akik egy egészséges és friss hajkoronának szeretnének örvendeni. A Folisin biztonságos és mellékhatásoktól mentes. Ettől függetlenül nem ajánlott a napi adag túllépése.

Vélemények a Folisin hajhullás elleni tablettáról

Amióta ez a termék megjelent a piacon, rengeteg, férfiaknak szóló fórum izzik az információktól. A Folisin termékről szóló vélemények nagyrészt pozitívak. A felhasználók nem csak a hatékonyságát, de használatának a biztonságát is kihangsúlyozzák.

„25 évet hagytam már magam mögött és már gyengül a hajam; / Nem titkolom, utána olvastam egy kicsit, majd foglaltam időpontot a hajszakértőnél. Szerencsére nem alopécia, de csak ajánlani tudom a Folisin terméket. Már két hónapja használom és az eredmények teljesen lenyűgöztek..” (eredeti helyesírás)

„Már jó néhány éve keresek egy olyan megoldást, ami megerősítené a hajszálaimat. Nagyon különböző kiegészítőket lehet találni a piacon (sajnos ezek nagy része csak nőknek ajánlott), de samponok is találhatóak. Véletlenül találtam rá a Folisin termékre egy internetes fórumon. Ez 3 hónappal ezelőtt volt és a hajam ma már úgy néz, ahogy annak ki kell néznie)” (eredeti helyesírás)

„Csalódtam néhány furcsa termékben. Az első egyáltalán nem használt, a másodiknak pedig súlyos mellékhatásai voltak (libidó). Miért is hagytam magam elcsábítani harmadjára is? Egy barátom győzött meg, vagyis pontosabban a hatások, amelyeket rajta láttam miután elkezdte használni a Folisin terméket. Ez pedig az, hogy nincsenek mellékhatások.” (eredeti helyesírás)

„Egy ártatlan hajvékonyodással kezdődött a homlokomon, majd a hajam jelentős mennyiségekben kezdett el hullani. A Folisin termékre a hajhullás elleni küzdelem lehetőségeinek hosszú olvasása után esett a választásom, sok elérhető tablettáról és samponról olvastam. Már egy hónapja használom és a hajhullás jelentősen csökkent)” (eredeti helyesírás)

Hogyan kell használni a Folisin terméket?

Ellentétben sok más hasonló megoldással, ebben az esetben csak egy dolgot kell észben tartania. Ez a termék könnyen lenyelhető kapszulák formájában érhető el. A napi adag két darab. A legjobb ha egyet reggel fogyaszt (reggeli előtt), a másodikat pedig vacsora előtt. Egy pohár víz fogyasztása tanácsolt, és ennyi az egész. Használatának első jelei 30 nap után jelentkeznek. A kiegészítőt rendszeresen kell fogyasztani.

Hogyan kell használni a Folisin terméket

Honnan rendelhető meg a Folisin?

Az egyedüli biztos hely a gyártó weboldala. A Folisin népszerűsége sok hamisítványt és becstelen eladókat eredményezett. Feltétlenül kerülje el a gyanús weboldalakat és hirdetéseket. Főleg, ha ezek az oldalak nem fednek fel túl sok információt az eladóról.

Másfelől pedig a Folisin közvetlen vásárlása a gyártó weboldaláról, garancia az eredeti termékre és a legjobb árra. A termék tanúsítvánnyal rendelkezik, mely lehetővé teszi értékesítését az Európai Unió területén. Ez utóbbi biztonsági előírásai nagyon szigorúak.

A Folisin gyártója ugyanakkor 90 napos pénzvisszafizetési garanciát is kínál. Az innen való rendelés nagyon gyors kiszállítást is jelent. Két munkanapon belül kiszállításra kerül sor (Magyarországon, de a termék külföldön is elérhető).

Folisin

Rendelje meg most a Folisin.com oldalon!

Az utolsó, de nem kevésbé fontos előny a gyártó weboldaláról való rendelésnek, hogy számos kedvezmény érhető el itt. Jelenleg egy olyan (korlátozott ideig elérhető!) ajánlat van érvényben, mely lehetővé teszi egy 3 hónapos kezelés megvásárlását, rengeteg pénz megtakarításával. Ha 3 csomagot rendel, egy teljesen ingyen van.


 1. Grothe T, Wandrey F, Schuerch C. Short communication: Clinical evaluation of pea sprout extract in the treatment of hair loss. Phytother Res. 2020 Feb;34(2):428-431. doi: 10.1002/ptr.6528. Epub 2019 Nov 3. German. PubMed PMID: 31680356.