Gondok a férfi potenciával. Okok és megoldások

A csökkent libidótól szenvedő férfiak teljes statisztikája még mindig ismeretlen. Az úriemberek csendben szenvednek, szégyenben. A férfi potenciával kapcsolatos problémákat számos tényező okozhatja. Szerencsére ezek megoldhatóak.

A férfi potencia krízis leggyakoribb okai

Vannak olyan okok, melyeket nem irányíthatunk. Az életkor rendkívül nagy fontossággal bír a férfi szexuális lehetőségek szempontjából. Azonban valahogy ki lehet cselezni.

Libidó a nőknél

Akárhogy is, van egy pár ok, amelyet az úriemberek be tudnak folyásolni. Gyakran saját maguk a felelősek a csökkentett libidó miatt. Egy ilyen tényező az egészségtelen étrend. Egy olyan étrend, mely az egészségre káros termékeket tartalmaz (zsírosak és nehezen emészthetőek). De ez nem az egyedüli lehetőség.

A férfi libidó problémáinak okai

 • Nem teljes étrend (a potencia szempontjából fontos elemek és vitaminok nélkül)
 • Fizikai aktivitás hiánya
 • Túlsúlyosság
 • Túlzott stressz
 • Bizonyos betegségek (cukorbetegség, depresszió stb.)
 • Alkohol és bizonyos gyógyszerek
 • Kapcsolati problémák
 • A kielégítő szexuális élet hiánya

Ezek azok az okok, amelyek átmeneti vagy hosszan tartó merevedési problémákat okozhatnak. Hol keresse a megoldást? Számos opció van.

Potencia problémák és változtatások az étrendben

Ez az egyik leggyakrabban ajánlott megoldás. S alapvetően az első dolog, amit tennie kell ha megjelennek az ággyal kapcsolatos problémák. Miről is szól ez? Ahogyan azt már említettük az étrenddel kapcsolatosan, csökkentenie kell a zsíros termékeket. Az étrendnek egészségesnek kell lennie, az alapja a zöldség, sovány hús, hal és hüvelyesek kell legyenek. Más szóval: egészséges zsírok, fehérje és összetett szénhidrátok, amire szükség van.

Továbbá érdemes belefoglalni a napi menübe az ásványi anyagokat és vitaminokat, melyek fontosak lehetnek a férfi szervezetnek. Ezek például magukba foglalhatják a következőket: szelén és cink. Ez utóbbi többek között megtalálható a tengeri gyümölcsökben és hajdinában. A B vitaminok szintén nagyon fontosak. Jelentős hatással vannak az idegrendszerre. Javítanak a jóléten és csökkentik a stresszt. A szexuális egészség szempontjából ez egy nagyon fontos szempont. – healthline.com

Hogyan serkenthető a női libidó

A C vitamin szintén fontos, amikor a férfi libidó támogatására szolgáló étrendet állít fel. Elsősorban gondoskodik a szervezet állapotáról. Erősíti az immunrendszert, mely kevesebb betegséget jelent. Ez viszont közvetlen hatással van a szexuális egészségre. A C vitamin pótlása rendkívül könnyű. Nagyon széles választék van azokból a termékekből, melyek tartalmazzák ezt. Ezek közé tartoznak a piros és narancssárga húsú zöldségek. Az aszkorbinsav számos gyümölcsben jelen van.

Természetesen nem feledkezhet meg az afrodiziákumokról. Rengeteg van belőlük s mindenki talál magának valót köztük. Az említett tengeri gyümölcsök mellett ide sorolható a csokoládé, bizonyos fűszerek, ananász, földieper és vörös bor. Ez utóbbi természetesen mértékkel és nem feltétlenül rendszeresen. A nem mértékkel fogyasztott alkohol több kárt okozhat, mint hasznot.

Mozduljon ki a televízió elől (laptop képernyő elől)

Nem kell elhatároznia, hogy számos triatlon versenyen vegyen részt. De bárminemű mozgás hiánya (a munkába meneten kívül) hatalmas probléma úgy a szervezet számára, mint a libidóval kapcsolatos problémákra is.

A rendszeres mozgás segíti a jólétet. Lehetővé teszi, hogy kimozduljon a mindennapi problémák és stressz hatása alól. Ugyanakkor egy mentőöv is a férfi potenciára. Milyen mozgásformákat kellene választania? Ebben az esetben elég egyszerűek a szabályok. Először is, válasszon a képességeinek megfelelőeket (beleértve az állóképességet is). Ha túl ambiciózuson közelíti meg a dolgot sérülést kockáztat meg. Kezdetnek a bicikli vagy a futás a legjobb választás. Időt kell szakítania az edzésre. A második szabály a rendszeresség és a regenerálódás a szervezetnek. Ez utóbbi feltétlenül szükséges.

Gyógynövények, melyek segítik a férfi potenciát

Nagyon népszerűek és gyakran használatosak azok köreiben, akik szeretnék növelni a férfi libidót. Először is az édesgyökér, melyet az emberek többsége az édességekkel hoz kapcsolatba. Akárhogyis, rejtett tulajdonságai vannak, melyek segítik a merevedési problémákat. Az édesgyökér számos értékes ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, melyek fontosak a férfi szervezet számára.

Termékek, melyek növelik a női libidót

A maca gyökér kétségkívül a legnépszerűbb megoldás a természetes gyógymódok között. A férfi libidó szempontjából ez egy felbecsülhetetlen növény. Átfogóan támogatja a potenciát és a szexuális élettel való elégedettséget. A maca gyökér kivonat a legnépszerűbb merevedés serkentő termékben található meg, mely az – Eron Plus. Teljes összetétele megtalálható a gyártó weboldalán. [1]

Az Eron Plus választásának előnyei:

 • Teljes mértékű elégedettség a szexuális élettel
 • A krónikus merevedési problémák megszűnése
 • Megnövekedett libidó
 • Több energia és életkedv a mindennapi életben
 • A férfiaknak szükséges vitaminok és ásványi anyagok adagja
 • Serkentés és teljes merevedés – nagyobb és hosszabban tartó készenlét a közösülésre

Egy másik növény, melyet általában megemlítenek a férfi potenciával kapcsolatos problémák leküzdésében az a görögszéna (egy kivonat, mely szintén megtalálható az Eron Plus termékben). A férfi szervezetnek és libidónak szükséges két elem fontos forrása. Ezek a vas és szelén.

Eron Plus

Rendelje meg most a EronPlus.com oldalon!

A férfi potenciára használatos gyógynövények listája nem lenne teljes a ginseng gyökér nélkül. Ez egy ugyanannyira népszerű gyógynövény a természetes orvoslásban. Nem csak hatékonyan segíti a férfiak merevedését és libidóját, de hatalmas befolyása van a hangulatra is. Gyakran említik a stresszel való küzdelemmel kapcsolatban is. A ginseng gyökér szintén biztosítja a napi energiát.

Az utolsó növény, mely segíti a férfi potenciát az a lestyán. Egy afrodiziákum, melyet sikeresen be lehet illeszteni a napi étrendbe. A lestyán kitágítja a vér edényeket. Ez nem csak erősebb merevedést, de jobb szexuális élményt is jelent.

Termékek a potencia problémákra – mit használjon?

Nem tagadható, hogy számos népszerű mód van arra, hogy leküzdje a potencia problémákat. Évek óta a piacot egyetlen termék uralta – a jól ismert ’kék pirulák’. Majd kezdtek más termékek is megjelenni. A választék széles körű. Azonban ha ilyen segítségre van szüksége, van néhány dolog melyre jó ha odafigyel.

Először is, hogyan kerüljön el bizonyos termékeket (az interneten rendelhetőek közül), melyek illegális összetevőket tartalmaznak. Ez egy egyenes út, de nem a sikeres szexuális élet felé hanem az egészségügyi problémák felé.

A második szabály, amit követnie kell, a biztonságos használat. Amellett, hogy bizonyos, férfiaknak szánt pirulák nem tartalmaznak ártalmas összetevőket, még lehetnek mellékhatások nélküliek. Ugyanez a helyzet az Eron Plus termékkel is, mely egy férfi libidó serkentő termék különleges biztonsági tanúsítvánnyal.

Az összetevők típusa egy másik probléma. Vannak olyanok, akik a kémiai alapanyagú termékeket részesítik előnyben. Vannak azonban olyan férfiak is, akik a természetes alapanyagokat választják. A kulcs a hatékonyság és a termékben található anyagok tulajdonsága kell legyen.

Bármelyikre is esne a választása, a biztonságot mindig szem előtt kell tartania. Ha a csomag tartalmaz ajánlott napi adagot, mely egy vagy több kapszula, ragaszkodjon ehhez az adaghoz.


 1. Lee, Myeong Soo & Yang, Eun-Jin & Lim, Hyun-Suk & Ernst, Edzard. (2010). Maca (L. meyenii) for improving sexual function: A systematic review. BMC complementary and alternative medicine. 10. 44. 10.1186/1472-6882-10-44.