Karcsúsító gyógynövények, melyeket érdemes beszerezni

Ha gyorsan szeretnénk megszabadulni a fölösleges kilóktól a gyógynövények könnyebbé tehetik ezt a folyamatot. Rengeteg olyan gyógynövény van, amelyet ajánlanak. Ugyanakkor számos egyéb érdekes tulajdonsággal rendelkeznek.

Karcsúsító gyógynövények – van-e kétség felőlük?

Általában gyakran kiemelik, hogy biztonságosak és mellékhatásoktól mentesek. Nem mindig ez a helyzet és jobb ha ezzel tisztában van. Óvatosan használja ezeket a gyógynövényeket a fogyási szakasz alatt. A növények külön-külön ismerete hasznos lesz. Közülük számosnak valóban nincsenek mellékhatásai. Ez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy feltételek nélkül lehet őket használni. Ha meg van határozva a bizonyos adagja, ezt nem kell túllépni.

Karcsúsító gyógynövények

Egy másik probléma a terhesség ideje alatti fogyasztásuk. Az orvosok és szakértők világosan azt javasolják, hogy nem kellene fogynia és gyógynövényeket fogyasztania ez idő alatt. A szoptatás ideje alatt szintén tilosak. Mi több, nem tanácsos a fogyasztásuk gyerekek által.

Karcsúsítás – gyógynövények, melyek segítik ezt a folyamatot

Amint azt említettük, ezek a fogyási szakasz különböző aspektusaira hatnak. Egyes növények közvetlenül a zsírszövetre vannak hatással, segítvén a zsírégetés folyamatát. Vannak olyan növények, melyek segítenek a szervezet méregtelenítésében. Ez kétségkívül megkönnyíti a súlycsökkenés folyamatát. Míg mások serkentik az anyagcserét. Vannak olyanok is, amelyek több aspektusra is hatnak egyszerre. Átfogó módon segítik a fogyási szakaszt.

1. Borsmenta

BorsmentaEz a növény elsősorban a nyugtató hatásai miatt ismert, mely megelőzi a túlevést. Valóban, a leggyakrabban ezért használják. Hogyan segíti a borsmenta a fogyási szakaszt? Ez a növény segíti az anyagcserét. Ez segít, hogy akadálymentes legyen az egész folyamat. [1]

2. Lestyán

LestyánEgy másik növény, melyet a karcsúsító tulajdonságokkal asszociálnak. Ez a növény legfőképp azért ismert, mert nagyon erős afrodiziákum. A lestyán segít legyőzni az úszógumit és pozitív hatással van az egész emésztőrendszerre. Különösképpen a belekre, többek között megelőzi az ezekben végbemenő fermentálódás túlzott mértékét. Érdemes tudni, hogy a lestyán enyhíti a gyomor problémákat, mint például a puffadás.

3.Háromszínű ibolya

Háromszínű ibolyaEgy olyan gyógynövény, mely segíti a súlycsökkenést, amely a méreganyagok jelenlétével kapcsolódik össze. Ezek a méreganyagok nem csak negatív hatással vannak a szervezet működésére, de megnehezítik a súlyvesztés folyamatát is. A háromszínű ibolya hashajtó hatással van és hatékonyan segíti a szervezet méregtelenítését. Éppen ezért hasznos a zsírégetés szempontjából. [2]

4. Zöld árpa

Zöld árpaEz egy sláger azok köreiben akik fogyni szeretnének. A zöld árpa egy ásványi anyag és vitamin kincstár. Ezek serkentik a hatását. Többek között ez a növény meggyorsítja a zsírégetés folyamatát. A zöld árpa segíti a méregtelenítést és megoldásként használják a cellulitiszre is. A piacon számos olyan termék van, mely zöld árpát tartalmaz. Amikor ezek közül választ, figyelembe kell vennie a fő összetevő koncentrációját. Minél nagyobb, annál jobbak a hatásai. Ebből a szempontból a Green Barley büszkélkedhet a legnagyobb koncentrációval. Többet olvashat róla a gyártó weboldalán.

5. Gyermekláncfű

GyermekláncfűEz egy másik gyógynövény, mely első látásra semmilyen hatással nincs a fogyásra. Azonban ez nem igaz. Valójában a gyermekláncfüvet elsősorban az orvoslásban használják. Évszázadok óta ismert a természetes gyógyászatban. Az immunrendszer megerősítésének egy módja, de bőr problémákra is használják. A fölösleges kilókkal való harcban legfontosabb tulajdonsága az emésztés segítése és az étvágy csökkentése. Említésre méltó, hogy olyan személyek is használják akik narancsbőrrel küzdenek.

6. Mezei cickafark

Mezei cickafarkEzen növény hatása elsősorban az emésztőnedvek kiválasztódását serkenti. Ily módon ez a gyógynövény segíti a fogyást. Máskülönben pedig a mezei cickafark növeli az ételekben található ásványi anyagok és vitaminok egyéni felszívódását. Ez egy megfizethetetlen tulajdonság nem csak egy étrend. A mezei cickafarkkal kapcsolatban érdemes megemlíteni a biztonsági problémákat. Ez a növény sajnos érzékenységet válthat ki. Az eredmény általában a bőrpír. – healthline.com

7. Zsálya

ZsályaFűszerként használatos. A zsálya számos kozmetikum összetevői között is szerepel (elsősorban a bőrápolási termékekben). Aknéra és ekcémára használják. Természetes mód a menstruációs problémák enyhítésének. Ez a gyógynövény segíti a fogyást. Hogyan? Szabályozza a bélműködést. És serkenti az emésztőnedvek kiválasztódását.

8. Mezei zsurló

Mezei zsurlóEz egy növény, mely felelős a zsírégetésért. Ezért szerepel azon növények között, melyek segítik a fogyást. Hashajtó hatással is rendelkezik. Ily módon segíti a méreganyagok eltávolítását a szervezetből. Természetesen a mezei zsurló leginkább a hajra gyakorolt pozitív hatásai miatt ismert. Ez a kovasav jelenlétének köszönhető. Ez a növény, az összetevőinek köszönhetően reumaellenes hatással bír, de antibakteriális és vírusölő tulajdonságai is vannak.

9. Feketebors

FeketeborsA piperin tartalma miatt fontos. Számos szinten hat. Először is, serkenti a zsírégetést de csökkenti az étvágyat is. Ezáltal semmi szükség arra, hogy győzködjük, mennyire fontos a zsírégetés szempontjából. A piperin tartalmának köszönhetően a fekete bors megköti a glükózt is az izmokban. Ez lehetővé teszi, hogy növelje az energia hatékonyságát a zsírképződés által.

Fogyasztó tabletták természetes összetevőkkel – érdemes-e használni őket?

Ez a kérdés gyakran felmerül az internetes Szépség és Egészség fórumokon. A válasz a következő. A hatékony súlyvesztés alapja az étrendben való változtatások és több mozgás. A termékek csak segítenek ebben. Még akkor is ha az egész folyamat gyorsabban zajlik le.

A természetes összetevőjű tabletták kétségkívül jobb választás, mint a vegyszerekkel teli termékek, főleg azok, amelyek tiltott és az egészségre káros anyagokkal vannak tele. Általában ezek a termékek illegálisan szerezhetőek be.

A természetes összetevőkön alapuló kiegészítők egyszerűen biztonságosak. Érdemes azokra figyelni, amelyek különleges biztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ez egy további jel, hogy ha helyesen használjuk akkor elkerülhetjük a problémákat.

A Piperinox a leggyakrabban választott termék, mely segíti a fogyást és teljes mértékben természetes alapanyagokból készül. Tartalmazza a már említett piperint – itt azonban bio változatban. Így még hatékonyabban teljesíti be a fő feladatát. A Piperinox legalább 7 összetevőt tartalmaz. A teljes összetevő lista megtalálható a gyártó hivatalos weboldalán.

A Piperinox választásának előnyei:

  • Hatékony zsírégetés
  • Anyagcsere serkentése
  • Nagy súlyvesztés
  • A nassolás korlátozása
  • A súlycsökkenés aktiválása, majd az új, elért súly megtartása
  • A vitaminok és ásványi anyagok jobb felszívódása

Piperinox

Rendelje meg most a Piperinox.com oldalon!


  1. Mesbahzadeh B, Akbari M, Kor NM, Zadeh JB. The effects of different levels of peppermint alcoholic extract on body-weight gain and blood biochemical parameters of adult male Wistar rats. Electron Physician. 2015;7(6):1376–1380. Published 2015 Oct 19. doi:10.14661/1376
  2. Hellinger R, Koehbach J, Fedchuk H, et al. Immunosuppressive activity of an aqueous Viola tricolor herbal extract. J Ethnopharmacol. 2014;151(1):299–306. doi:10.1016/j.jep.2013.10.044