Locerin – hajhullásra nők számára. Áttekintés – összetétel, hatások, vélemények

A hajkoronával kapcsolatos problémák sok nőt érintenek. A Locerin egy modern megoldás azon nők számára, akik hajhullással küzdenek. Egy termék, mely megdönti a népszerűségi rekordokat. Honnan is származik?

locerin

Rendelje meg most a Locerin.com oldalon!

A hajhullásnak számos oka lehet a nők esetében. Sajnos, gyakran saját magunk okozzuk ezeket a problémákat, mert nem tudjuk, hogy mik okozhatják. Tehát ismerjük meg ezeket az okokat.

A hajhullás okai nőknél

 • Helytelen hajápolási technikák
 • Túlzott hajformázás (hajegyenesítés, hajgöndörítés, stb.)
 • Gyakori hajszárítás
 • Helytelen étrend (beleértve a radikális fogyókúrákat is
 • Életkor
 • Megbolygatott haj életciklus
 • Betegségek (pl. cukorbetegség)

Mi is a Locerin

Ezek csak néhányak a lehetőségek közül, de világosan látható, hogy nagyon eltérőek lehetnek. Ezáltal egy hatékony termék a hajhullásra, kiegészítő hatással lehet, megszüntetvén ezen probléma okait. Itt lép színre a Locerin. Ez egy olyan termék, melyben már sok nő megbízik.

Mi is a Locerin?

Ez egy étrend kiegészítő, mely lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a túlzott hajhullás problémájától. De ez még mindig nem mindent. A Locerin gondoskodás és hajvédelem szempontjából is használható. Ez egy megoldás azon nők számára, akiknek fontos a szép haj. Ez egy olyan termék mely sok év kutatásainak eredményeként jött létre, olyan összetevőkön, melyek segítenek a leghatékonyabb módon megvédeni a hajat.

Mik a Locerin összetevői?

Ez az egyedüli, piacon elérhető termék, ennyire gazdag összetevőlistával. 16 (!) összetevő szolgál alapjául. Szerepük, hogy megállítsák a hajhullást a nőknél, csakúgy mint serkentsék az új hajszálak növekedését. Ez egy olyan összetevő lista, mely lehetővé teszi a haj táplálását és gondozását.

A Locerin a következőket tartalmazza:

 • Erős bambusz kivonat, mely a leggyakrabban használt növény a haj megmentésére. A szilícium-dioxid hiánya miatt a haj elveszti fényességét. A hajszálak törékennyé válnak és marékszámra kezdenek kihullni.
 • Az AnaGain ™ Nu egy olyan összetevő, melyet a Locerin gyártója fejlesztett ki. Az ezzel végzett kutatások kimutatták az erős hatását a túlzott hajvesztés meggátolására, csakúgy, mint az új hajszálak növekedésére.
 • Mezei zsurló kivonat, mely nagyon nagy koncentrációban található meg ebben a termékben (egyéb készítményekben ritkán található meg) és védelmet nyújt a hajnak. Csökkenti a hajhullás mértékét és serkenti az új hajszálak növekedését [1]
 • Az Alfalfa egy másik növény, melynek sok követője akad. Nagyon nagy hatással van a haj állapotára, mert megerősíti azt és építi a belső szerkezetét is. Továbbá segít megőrizni a természetes hajszínt és éppen ezért nem kell aggódnia az ősz hajszálak miatt. – verywellhealth.com
 • A Biopiperin egy olyan összetevő, mely nem befolyásolja közvetlenül a haj állapotát. Szerepe, hogy növelje a Locerin többi összetevőjének a hatását. Ezeknek köszönhetően rendelkezik ez a készítmény ekkora hatékonysággal.

Locerin összetevői

Ez nem minden összetevő, melyet a termék tartalmaz. Többek között olyan, gondosan válogatott tápanyagokat tartalmaz, melyek gondoskodnak a hajszálakról és fejbőrről. A Locerin teljes összetevőlistája megtalálható a gyártó weboldalán. Ez egy nagyon érdekes és informatív olvasmány.

Hogyan hat a Locerin?

Ez egy nők számára kifejlesztett, hajhullás elleni tabletta, gazdag összetevőkkel, melyeknek feladata a haj védelme számos szinten. A Locerin meggátolja a túlzott hajhullást miközben új hajszálak növekedését eredményezi. Ez a termék gondoskodik és táplálja a fejbőrt is. Csakis természetes összetevőkön alapszik s ez biztonságos használatot jelent.

A Locerin első ránézésre:

locerin

 • Megszünteti a hajhullás leggyakoribb okait
 • Hatékonyan táplálja és hidratálja a fejbőrt
 • Meggátolja a hajhullást
 • Megőrzi a természetes hajszínt
 • Serkenti a hajnövekedést
 • Gondoskodik a bőr és körmök állapotáról

Internetes vélemények a Locerin termékről

Amint ez a termék megjelent a piacon, felbolygatta az „Egészség & Szépség” fórumokat az interneten. Habár némi idő eltelt azóta, még mindig rengeteg véleményt találhat friss Locerin felhasználóktól. Ezen étrend kiegészítő pozitív véleményezései még mindig dominálnak. Nem csak a hatékonysága, de a mellékhatások hiánya is kihangsúlyozásra kerül.

„Antosia születése után döntöttem a Locerin mellett (természetesen miután már nem szoptattam). A hajam nagy mértékben hullani kezdett. Tudom, hogy ez normális szülés után, de a hajhullás nem szűnt meg. Három hónapos kezelést adtam magamnak és, hogy őszinte legyek, nagyon le vagyok nyűgözve :)) A hajhullás megszűnt és frissnek, egészségesnek néz ki 🙂 „

„A Locerin támogatók és használók csapata az irodámban alakult ki. Tartózkodó voltam egy ideig. Az ára kissé megrémisztett az elején. Mindezek után arra gondoltam, hogy a szépségnek nincs ára 🙂 Megvásároltam s a kezelés már majdnem két hónapja tart. A hajhullás mértékének csökkenése körülbelül 3 hét után jelentkezett. Jelenleg rengeteg babahajat vélek felfedezni a halánték vonalán :). Meglátjuk mi következik „

„Valahogy az én hajam nem nagyon hullott. Csak hidratálni szerettem volna a fejbőrömet és fényességet adni a hajamnak. Kissé megkínoztam a hajszárítással és formázással. A Locerint remek munkát végzett. Három hónap és a hajkoronám újjászületett. „

Hogyan kell használni a Locerin terméket és biztonságos-e?

Először is az első szempont. A Locerin hajhullás elleni tabletta nagyon könnyen használható. Csak annyira kell emlékeznie, hogy napi 2 kapszulát vegyen be, egy nagy pohár vízzel, majd engedje, hogy a Locerin hasson. A kapszulák különleges technológiával készültek, mely lehetővé teszi, hogy a tartalmuk védve maradjon.

Hogyan kell használni a Locerin terméket és biztonságos-e

Ez a termék maradéktalanul biztonságos és mellékhatásoktól mentes. Ezt egy különleges tanúsítvány igazolja, mely lehetővé teszi a Locerin értékesítését a piacon. Ez egy nagyon fontos dokumentum és bizonyos hajápolási termékek gyakran nem rendelkeznek ilyennel.

Természetesen, mint minden más étrend kiegészítő, a Locerin nem ajánlott terhesség és szoptatás ideje alatt. A termék bármelyik összetevőjére való allergia szintén ellenjavaslat. A termék gyermekektől távol tartandó.

Hogyan rendelje meg a Locerin terméket?

Ez a termék jelenleg csakis a gyártó weboldalán érhető el. Nem vásárolható meg gyógyszertárakban. A gyártótól való közvetlen rendelés garancia az eredeti, hatékony termékre. Ily módon elkerülheti a hamisítványokat, melyeket gyanús kinézetű hirdetések ajánlanak.

A Locerin a rendelést követően azonnal kiszállításra kerül. A kiszállítás időtartama Magyarország területén 48 óra. A gyártó weboldaláról való rendelés ugyanakkor 90 napos pénzvisszafizetési garanciával is jár.

locerin

Rendelje meg most a Locerin.com oldalon!

Mennyibe is kerül a Locerin? Egyetlen csomag ára 40$. Ez határozottan kevesebb, mint a konkurens termékek ára. A Locerin megelőzi ezeket az összetevők számában is. Az egyetlen csomag ára csökkenhet, ha többet rendel egyszerre.


 1. Agneta, Rosa & Möllers, Christian & Rivelli, Anna Rita. (2013). Horseradish (Armoracia rusticana), a neglected medical and condiment species with a relevant glucosinolate profile: A review. Genetic Resources and Crop Evolution. 60. 10.1007/s10722-013-0010-4.