Mass Extreme – az első számú izomnövelő kiegészítő!

A Mass Extreme egy modern termék, mely felgyorsítja az izomépítési folyamatokat ezért világszerte sok fogyasztó által nagyra értékelt termék. Bámulatos hatásai, melyek egy lenyűgöző testben érvényesülnek egyre népszerűbbé teszik a terméket. Egy hasznos megoldás azon, fizikailag aktív személyek számára, akik a legnagyobb erőfeszítéseket teszik, hogy rövid idő alatt izomtömeget növeljenek. Ennek következtében nem meglepő, hogy többek között a testépítők, szívesen fogyasszák a terméket. A Mass Extreme energiát ad és lehetővé teszi, hogy sokkal intenzívebben eddz, így hosszabb ideig dolgozhatsz az izmaid növelésén.

Mass Extreme

Rendelje meg most a MassExtreme.com oldalon!

Mass Extreme – az étrend kiegészítő összetevői

A lenyűgöző hatások érdeme a megfelelően kifejlesztett és tesztelt formula. Mindegyik összetevő optimális mennyiségben van jelen a termékben. Ennek az összetevő listának köszönhetően lehetségessé válik a rövid időn belüli izomnövelés. A Mass Extreme hatékonysága a következő összetevőkön alapszik:

 • Görögszéna kivonat – növeli az izomsejtekben lévő glikogén szintézisét, melyeket a szervezet energiaraktárakként dolgoz fel az edzések időtartama alatt. A görögszéna kivonat szintén serkenti a fehérje szintézisét, mely által növekszik az izomtömeg.
 • 4-Amino-butánsav (GABA) – hatással van a koncentrációképességre, növeli a hormonok természetes kiválasztódását, energiát ad, melynek eredményeként az erő edzések hosszabban tartanak és sokkal hatékonyabbak. A szervezet hatékonyságának növelése a zsírok elégetéséből származó energiának köszönhető. Továbbá, a GABA sav hozzájárul az egészséges, mély alváshoz, biztosítva a fáradt szervezet megfelelő regenerációját.
 • D-Aszparaginsav (DAA) – egy aminosav, mely növeli a szervezet által termelt tesztoszteron mennyiséget. Ez az edzés nagyobb hatékonyságához és jobb hatásossághoz vezet, ami növeli az izomtömeget.
 • Foszfatidinsav (PA) – felelős a fehérjék szintézisének a stimulálásáért és a növekedésért, befolyásolva az izomszövet növekedését, ezáltal kielégítő eredményeket elérve.
 • Maca Gyökér kivonat – növeli az energia és az erőkifejtés szintjét, javít a szervezet ellenállóképességén, serkenti a fizikai állóképességet,
 • 5-Dezoxi-adenozilokobalamin – az edzések és befektetett fizikai aktivitás eredményeként befolyásolja az izomtömeg növelését.
 • Királydinnye kivonat – növeli a tesztoszteron termelést és serkenti az izomnövekedés folyamatát.
 • B6, B12 vitamin, cink és magnézium.

Miből áll a Mass Extreme összetevője

Mass Extreme – hatásai

A megfelelően összeállított formulának köszönhetően a Mass Extreme étrend kiegészítő hatásai már az első naptól megfigyelhetőek. A Mass Extreme pozitív hatásokkal büszkélkedhet a szervezetre nézve. Az alábbiakban a legfontosabb hatásokat mutatjuk be, melyekre rendszeres fogyasztás mellett számíthatsz:

 • Akár 147%-al növeli az energiaraktárakat,
 • Növeli a szervezet edzések alkalmával kifejtett hatékonyságát, tehát gyakrabban és hosszabban edzhetsz,
 • Lehetővé teszi, hogy rövidebb idő alatt teljesítsd az edzésterved,
 • Javítja a fehérje szintézist, mely növeli az izomtömeget,
 • Akár 96%-al is megnöveli az izomtömeget,
 • Javít az alakodon, lenyűgöző alakformálást visz véghez,
 • Hatással van az erőnléti, állóképességi és gyorsasági edzésekre,
 • Serkenti a koncentrációt és lehetővé teszi, hogy az edzésre összpontosíts,
 • Kimerítő edzés következtében biztosítja a megfelelő regenerálódást,
 • Növeli a tesztoszteron termelődését,
 • Nagyobb terhelések alkalmával serkenti a szervezet immunitását

Mass Extreme – adagolás

A Mass Extreme egy értékelt étrend kiegészítő, melynek hatékonysága a rendszeres, napi fogyasztáson alapszik. A tanulmányok kimutatták, hogy csakis a fizikai aktivitással kombinált rendszeres fogyasztás eredményezi a kívánt hatásokat. Az ajánlott napi adag 2 kapszula, egy nagy pohár vízzel. Nem bizonyított tény, hogy a Mass Extreme napi adagjának növelése a hatékonyság növeléséhez vezetne. A Mass Extreme kapszulákat 30 perccel étkezés előtt ajánlott fogyasztani. A gyártó ajánlata szerint, a kapszulákat jobb reggeli előtt vagy ebéd előtt fogyasztani, a második adagot pedig az edzés előtti étkezés előtt fogyasztani. Azt kérdezed miért? Ez ahhoz a tényhez kapcsolható, hogy ebben a 30 percben oldódnak fel a szervezetben azok az enzimek, melyek felkészítik a testet a nagyobb fizikai terhelésre. Ez lehetővé teszi, hogy sokkal jobb eredményt érj el és, hogy sokkal hatékonyabban épüljön az izom.

Hogyan használja a Mass Extreme terméket

Érdemes azt is megemlíteni, hogy a legjobb eredmények egy hosszú távú kezelés során jelentkeznek, melynek időtartama legalább 3 hónap. Azonban azt is figyelembe kell vennünk, hogy a testalkati különbségek, az anyagcsere és az optimális eredmények eléréséhez szükséges idő befolyásolhatja azt, hogy milyen gyorsan érjük el a kívánt hatásokat. Mi több, a Mass Extreme étrend kiegészítő fogyasztása alatt, napi 2 liter vizet kellene fogyasztanunk, megfelelő mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt kell ennünk, rendszeresen kell mozognunk és oda kell figyelnünk a higiéniára. Mindezen tényezők kétségkívül befolyásolják a Mass Extreme étrend kiegészítővel való teljes kezelés végső eredményeit.

Mass Extreme – óvintézkedések

A gyártó biztosít afelől, hogy a termék teljes mértékben biztonságos és 16 éves kor alatt nem fogyasztható, az állapotos nők és szoptató anyák szintén nem fogyaszthatják valamint azok a személyek sem, akik érzékenyek bármelyik összetevőjére. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmet arra is, hogy a Mass Extreme étrend kiegészítőt gyerekektől tartsd távol, 15-25°C hőmérsékleten, hűvös és száraz helyen.

Habár a Mass Extreme étrend kiegészítő nem okoz mellékhatásokat, az egyéni eltérések miatt jelentkezhetnek allergiás reakciók és gyomorproblémák. Ezen tünetek megjelenésének kockázata nagyon alacsony, de ha mégis jelentkeznének, ne fogyaszd tovább a terméket és keress fel egy orvost.

Mass Extreme – ár

A Mass Extreme egy olyan termék, mely online, vény nélkül kapható. Három árvariációban kapható:

 • Alapcsomag – 12.000 forint áron kapható, 60 darab kapszula (1 hónapos kezelésre elegendő),
 • Standard csomag – 24.000 forint 3 csomag termékért (3 hónapos kezelés – 3 csomag, 2 áráért),
 • Optimális csomag – 36.000 forint 6 csomag termékért (fél éves kezelés – 6 csomag 3 áráért).

Kétségkívül a legvonzóbb ára az optimális csomagnak van, melyben az egy csomag termék ára 6.000 forint. Elmondhatjuk, hogy az optimális csomagban 3 terméket teljesen ingyen kapunk meg. Ez csak egy töredéke annak, amennyit egy teljes körű izomépítő kezelésre adnánk ki. Az alapcsomag tökéletes azok számára, akik még csak most vannak az izomépítés kezdetén és megszeretnének ismerkedni a Mass Extreme étrend kiegészítő hatásaival. Biztosak vagyunk abban, hogy bárki, akit érdekel az izomépítés, itt megfogja találni azt a megoldást, amelyik megfelel az elvárásainak. Mi több, amikor a Mass Extreme vásárlása mellett döntesz, a kapszulák mellé ingyenes tanácsadást biztosítunk, ami az étrendet és edzéseket illeti, azért hogy segítsünk a céljaid elérésében!

Mass Extreme - óvintézkedések

Mass Extreme – hol vásárolható meg

A Mass Extreme étrend kiegészítő online vásárolható meg, csakis a gyártó hivatalos weboldalán. Nem fogsz rátalálni étrend kiegészítőket értékesítő boltokban, gyógyszertárakban vagy bármilyen online aukciós vagy hirdető portálokon. A gyártó weboldaláról való vásárlás alkalmával garanciát tudunk vállalni afelől, hogy a termék kiválóan hatékony. A gyártó weboldalának választása biztosíték afelől, hogy a termékben csakis kiváló minőségű összetevők szerepelnek, melyek biztonságosak az egészségünkre nézve.

Mass Extreme – összefoglaló

Ha érdekel a gyors izomépítés, akkor a Mass Extreme a megfelelő termék számodra. Mi több, a termék közvetlen hatással van az edzések kapacitásának növelésére, tehát sokkal hatékonyabban dolgozhatsz az alakformálásodon, mely minden bizonnyal csodálkozást fog kiváltani a hölgyekből és irigységet a férfiakból. Biztonsággal állíthatjuk, hogy a Mass Extreme étrend kiegészítő átfogóan serkenti az izomszövet növekedését és melynek hatásai nem jelentkeznek későn mivel már néhány hét rendszeres fogyasztás is elegendő a látványos eredmények megjelenéséhez. A Mass Extreme étrend kiegészítő fogyasztását intenzív erő edzésekkel kell kombinálni, hogy még közelebb kerülj a kielégítő eredmények eléréséhez.

Mass Extreme

Rendelje meg most a MassExtreme.com oldalon!

Az egyedi formula segít az erőképesség növekedésében, melynek köszönhetően az edzésterv sokkal intenzívebb lesz, ami szépen formált izomzathoz vezet.  Mi több, az ily módon felépített izomzat zsírmentes. Továbbá a Mass Extreme fogyasztásával csökkentjük a fáradtság érzetet, energiát és erőt ad. A Mass Extreme gyorsan és hatékonyan működik.

Szintén fontos szempont, hogy a Mass Extreme fogyasztását követően jobban érezzük magunkat. Ez a termék javít a fizikai állapoton és az izomzat kialakulásán, növeli az önbizalmat és az önbecsülést. Ezenkívül, sokkal kevésbé fáradunk el a nehéz fizikai tevékenységek után. Ez a megfelelően összeválogatott összetevőknek köszönhető. Ne várj, kezdd el az edzéseidet még ma, a Mass Extreme étrend kiegészítővel!