Mass extreme – hatalmas izomtömeg. Áttekintés – összetétel, hatás, vélemények

A nagyszerű izomzat fölösleges zsírok nélkül minden igazi férfi álma és kihívása. A modern Mass Extreme kiegészítőnek köszönhetően ez valósággá válhat. Tudjon meg mindent a titkairól és a működéséről.

Mass Extreme

Rendelje meg most a MassExtreme.com oldalon!

Mass Extreme – ki kellene használja?

Olyan izmokról álmodozik, amelyekkel a film sztárok és erőemberek büszkélkedhetnek? A probléma azonban az, hogy a napi életstílus ebben nem segít. Az ülő életmód, a korlátozott idő, amelyet az edzésekre fordít és az étrend, mind olyan tényezők, amelyek messze állnak az egészségestől.

Eldönti, hogy változtatni szeretne. Talál időpontot, hogy edzőterembe járjon el és változtat a napi étkezésein is. Keményen edz és liternyi folyadékot izzad, s az álom izomzat még mindig egy messze álló vágyakozás? A Mass Extreme a megoldás Önnek. A gyártói egy olyan megoldást alkottak meg, amelyik számos elégedett felhasználóval büszkélkedhet világszerte.

Mass Extreme – mi is valójában?

Egy étrend kiegészítő, mely teljes mértékben természetes összetevőkből áll és elősegíti az álom izomtömeg kialakítását. Egy modern megoldás, mely a legújabb kutatások eredményeit felhasználva pozitív fénybe helyezi a különböző összetevőket. A Mass Extreme egy kiegészítő férfiak számára, akik eldöntötték, hogy változtatni szeretnének a jelenlegi megjelenésükön. Küzdjön egy olyan alakért, amely csodálatot és irigy pillantásokat von maga után.

Miből áll a Mass Extreme összetevője?

A következőek a hat legfőbb összetevők, melyek segítenek, hogy látványos eredményt érjen el. A Mass Extreme ugyanakkor rendelkezik további anyagokkal is, melyek erősítik a hat fő alapanyag hatásait. Mindegyik alapanyag bizonyított hatással rendelkezik.

A Mass Extreme tartalmaz:

 • Görögszéna kivonat – egy kondenzált összetevő, mely növeli a glikogén termelését az izomsejtekben. Felelős az izomtömeg növeléséért. [1]
 • Gamma amino vajsav (GABA) – Először is a több energiáért és a jobb teljesítményért felelős. Ennek az összetevőnek köszönhetően a Mass Extreme hatékonyan támogatja a zsírégetést. Ez a sav ugyanakkor növeli a növekedési hormon kiválasztódását.
 • Foszfatidsav (PA) – Fő funkciója a sejtnövelés és serkentés. A cél az izomtömeg növelése. Ez az alapanyag nagyon hamar felszívódik. Már 30 perc múlva hat! Néhány évvel ezelőtt a foszfatidsavat forradalmi megoldásként fedezték fel az izomtömeg növelésének folyamatában.
 • D-Aszkorbinsav – A továbbiakban DAA. Ez egy szuper sláger a fizikailag aktív férfiak körében. Tesztoszteron serkentő, mely lehetővé teszi, hogy hatékonyan növelje az izomtömeget. A Mass Extreme optimális koncentrációt tartalmaz. Növeli az edzés hatékonyságát és hatásosságát.
 • 5-Deoxy-Adenozil-kobalamin – segíti az izomtömeg növekedését. Láthatóan növeli az edzés hatékonyságát.
 • Maca gyökér kivonat – energiaellátásért felelős. Ennek köszönhetően hosszabb ideig és hatékonyabban edzhet. Ugyanakkor erősíti a szervezet állóképességét. Segít az edzés utáni gyorsabb regenerálódásban. – healthline.com

Miből áll a Mass Extreme összetevője

Ezek a legfontosabb, de nem az egyedüli összetevői a Mass Extreme terméknek. A teljes összetevő lista megtalálható a gyártó weboldalán. Látogasson el most és kezdjen el használni egy olyan megoldást, mely változtatni fog a megjelenésén.

Mass Extreme – hogyan működik ez az étrend kiegészítő?

Mass ExtremeA legtöbb termék, mely segíti az izomszövetek építését csak néhány összetevőt tartalmaz, melyeknek hatása átlagos. Ezek arginint tartalmaznak.

A Mass Extreme gyártója modern és innovatív formula mellett döntött. Felkavarta az izomtömeg növelésére szánt étrend kiegészítők piacát.

A Mass Extreme hatékonysága:

 • Gyorsan (az első hatások már néhány hét után) és hatékonyan biztosítja az izomnövelést. Akár 96%-al is növelheti ezt
 • hozzájárul a szervezet hatékonyságának és immunitásának a növeléséhez. Ennek köszönhetően látványos eredményeket érhet el rövid időn belül
 • Jelentősen növeli az edzés hatékonyságát és hatásosságát. 4-szer több ismétlésszám
 • Akár 147%-al is növelheti a férfi erőt
 • Növeli az energiát – löketet ad az intenzív edzésekhez

A Mass Extreme egy étrend kiegészítő minden férfi számára, aki gondoskodni szeretne a fizikai állapotáról. Építsen izomtömeget és váltsa valóra álmát. A Mass Extreme hatékonysága függ a megfelelően felépített étrendtől és edzéstervtől.

Mass Extreme – vélemények a termékről

Ez egy olyan termék, melyet profi sportolók ismertek el. Az egyik közülük többszörösen díjazott testépítő – Tomasz Kornalewski:

„A Mass Extreme feltétlenül az első helyen áll az izomépítést elősegítő étrend kiegészítők között. A termék hatásai már az első naptól észrevehetőek. Az összetevők megfelelő kiválasztása garantálja az izomnövekedést és olyan erőt, mely lehetővé teszi, hogy a legnehezebb edzést is végig csinálja! „

A Mass Extreme olyan amatőrök elismerését is kiharcolta, akik úgy döntöttek, hogy odafigyelnek magukra. Több internetes fórum böngészése közben, számos véleményt találhat róla.

Az edzőterem ahová járok tele van a Mass Extreme támogatóival. Mivel új vagyok ebben a témában, úgy döntöttem, hogy kihasználom azok véleményeit akik jobban jártasak ebben a témában és megvásároltam a terméket. A hatások, melyek 4 hét után jelentkeztek, túllépték az elvárásaimat. „(eredeti helyesírás)

„Úgy döntöttem, hogy gondoskodnom kell magamról s változtatnom kell a jelenlegi kinézetemet, legyünk őszintén – nagyon egészségtelen étrend és lustaság. Egy barátom győzött meg, hogy próbáljam ki a Mass Extreme terméket. 5 kilótól szabadultam meg az első hónap után.

Hogyan használja a Mass Extreme terméket?

Ez a megoldás nem csak innovatív, ami az összetevőit illeti, de nagyon könnyű a használata is. Csak annyit kell tennie, hogy bevesz 2 kapszulát naponta, egy pohár vízzel. Lehetőleg étkezés előtt. Nem kell észben tartania semmi mást. Az optimális eredmények elérése érdekében használja a terméket legalább 3 hónapig.

Hogyan használja a Mass Extreme terméket

Néhány izomépítő étrend kiegészítő veszélyes lehet. Olyan összetevőket tartalmaznak, melyek veszélyt jelentenek az egészségre s akár az életre is. A Mass Extreme természetes és teljes mértékben biztonságos összetevőket tartalmaz. Nem jelentették semmiféle nem kívánt mellékhatását. Biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, mely lehetővé teszi az értékesítését az Európai Unió területén.

A Mass Extreme nem ajánlott azoknak, aki allergiásak bármelyik összetevőjére. Ugyanakkor tartsa be az ajánlott adagokat.

Mennyi az ára és honnan vásárolhatja meg a Mass Extreme terméket

Jelenleg az étrend kiegészítő nem érhető el gyógyszertárakban és sport üzletekben. A teljesen biztonságos mód arra, hogy megvásárolja, ha ellátogat a gyártó weboldalára. Ez a választás az eredeti terméket és gyors kiszállítást jelent, csak úgy, mint alacsony árakat. A gyártó érdekes ajánlatokkal várja Önt.

Mass Extreme

Rendelje meg most a MassExtreme.com oldalon!

A Mass Extreme egyetlen csomagja 60$-ba kerül, figyelembe véve a konkurens termékeket. Ugyanakkor csak azért 60$, mert egyedüli a piacon. Az ajánlatok még csökkentik ezt az árat. Ez az ár csakis a gyártó weboldalán garantált. Rengeteg hamisítvány található az interneten. Vigyázzon velük!


 1. Poole C, Bushey B, Foster C, et al. The effects of a commercially available botanical supplement on strength, body composition, power output, and hormonal profiles in resistance-trained males. J Int Soc Sports Nutr. 2010;7:34. Published 2010 Oct 27. doi:10.1186/1550-2783-7-34