Nutrigo Lab Burner – hatékony zsírégetés. Áttekintés – összetétel, hatás, vélemények

A tökéletes alak elérése számos ember számára álom. A Nutrigo Lab Burner egy innovatív megoldás, mely elősegíti ezen álom megvalósítását.

Egy gyakori probléma, melyet azok az emberek tapasztalnak, akik szeretnének gondoskodni az alakjukról az a hatékony és hatásos zsírégetés. A Nutrigo Lab Burner segít ebben.

Nutrigo Lab Burner

Rendelje meg most a NutrigoLab.com oldalon!

A zsírégetés folyamatában gyakran következnek be hibák, melyek meggátolhatják vagy megelőzhetik ezt. Ezek legfőképp a fizikai aktivitáshoz és étrendhez köthetőek.

A hibák, melyek nehézzé teszik a testzsír csökkentését:

 • Nem elég fehérje a napi étkezésekben. Ez egy nagyon gyakori hiba főleg azoknál a személyeknél akik előtte nem gondoskodtak magukról. A fehérje egy olyan makrotápanyag, mely magas ’termikus’ szinttel bír. Elősegíti a zsír csökkentését.
 • A stressz egy komoly probléma. Nehezebbé teszi számunkra, hogy megszabaduljunk a fölösleges kilóktól.
 • Túl sok kardió – Ez nem az a típusú gyakorlat, mely nagyon hatékonyan égeti a zsírt. A test nagyon hamar hozzászokik és csökken a hatékonysága.
 • A zsír elkerülése – Ne távolítsa el az összes zsírt az étrendjéből. Csak az egészségteleneket kerülje.

Mi is a Nutrigo Lab Burner

Ez csak néhány azon problémák közül, amelyek felmerülhetnek a zsír csökkentés folyamatában. De még akkor is ha elkerüli ezeket a hibákat, a zsírégetés aránya lehet nem kielégítő. Ezen a ponton lép színre a Nutrigo Lab Burner. Egy módja annak, hogy gyorsan csökkentse a fölösleges kilókat.

Mi is a Nutrigo Lab Burner?

Ez egy modern megoldás, mely bizonyos zsírégető alapanyagok hatékonyságán végzett kutatások eredménye. Ez egy étrend kiegészítő, mely kapszulák formájában kapható. Úgy profi sportolók, mint amatőrök részére lett megalkotva, akik szeretnének gondoskodni magukról és karcsú alakot elérni.

Mi is a Nutrigo Lab Burner összetétele?

A legfontosabb tény, hogy egyáltalán nem veszélyes. 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz. Ez a termék legalább 6 összetevőn alapszik. Feladatuk, hogy teljes mértékben támogassák a zsírégetést.

A Nutrigo Lab Burner összetétele magába foglalja:

 • Sinetrol® Xpur – fejlesztett citrusi gyümölcs kivonat és guarana [ 20% flavonok]. A piacon lévő egyedüli termék, mely olyan összetevőket tartalmaz, amik ilyen gyorsan égetik a zsírt. Hatását 3 független laboratóriumi vizsgálat igazolja. [1]
 • Garcinia Cambogia Citrin® kivonat, mely legalább 50% HCA-t tartalmaz. Az egyik legnépszerűbb, zsírégető összetevő, melyet a karcsúsító termékekben használnak. Segíti az anyagcserét és csökkenti az étvágyat.
 • Szeder kivonat (50% szeder ketonok) – a Nutrigo Lab Burner nagyon hatékony összetevője mely a szervezetben végbemenő lipolízisért felel. [2]
 • Fekete bors kivonat – egy olyan alapanyag, mely számos szinten hat ebben az étrend kiegészítőben. Először is, segíti a többi összetevő felszívódását (ez megnöveli a hatékonyságukat). Ez a kivonat ugyanakkor meggátolja az újabb zsírsejtek kialakulását.

Nutrigo Lab Burner összetétele

Ezek a Nutrigo Lab Burner négy alapvető összetevői. Ezek felelnek a hatékonyságáért. Ahogyan azt említettük a termék 6 összetevőt tartalmaz. Megismerheti mindegyiket, ha ellátogat a gyártó weboldalára.

Hogyan hat a Nutrigo Lab Burner?

A termék tényleg lenyűgöző eredményeket ad, ami a zsírégetést illeti. Ez az összetevők válogatásának hatása, melyek kiegészítik egymást és erősítik egymás hatását. Ugyanakkor nagyszerű módja annak, hogy felgyorsítsa az anyagcseréjét. Ez egy olyan termék, mellyel gyorsan elérheti a kitűzött testsúlyt.

A Nutrigo Lab Burner használatának előnyei

 • A testzsír hatékony csökkentése
 • A normális vércukorszint megtartása
 • Az anyagcsere szabályozása
 • Csökkentett étvágy
 • A zsírlerakódás meggátolása
 • Karcsú, álom alak

Melyek a Nutrigo Lab Burner termékről szóló vélemények

Ez az étrend kiegészítő nem rég jelent meg a piacon, még frissnek tekinthető. Azonban a Nutrigo Lab Burner nem szűkölködik véleményekben. Csak böngéssze át az aktív személyeknek szóló legnépszerűbb fórumokat. Érdekes, hogy ezt a terméket nem csak profi sportolók használják. Rengeteg pozitív visszajelzés van olyan személyektől, akik csak aktívak szeretnének lenni.

„A Nutrigo Lab Burner terméknek köszönhetően gyorsan visszanyertem az alakom. Az aktív sportok majdnem egy évig hiányoztak az életemből. Az edzések kimaradtak és a kilók gyarapodtak;). Ez a termék segített, hogy visszanyerjem a baleset előtti testsúlyomat 🙂 ”

„Nem vagyok sportoló, csak belenéztem a tükörbe s azt mondtam „ember, tenned kell valamit”. Ez nagy mértékű túlsúlyosság volt. Elkezdtem egy kiegyensúlyozott étrendet követni és végre mozogni. Az első hatásoktól felbátorodva úgy döntöttem, hogy továbbfejlesztem őket és felgyorsítom. A Nutrigo Lab Burner terméket egy barátom edzőtermében fedeztem fel. Nem elég, hogy tényleg működik, de az edzésekre is sokkal több energiám van.”

„Véleményem szerint megéri. Érdekes és természetes összetevői vannak. A Nutrigo Lab Burner gyorsan segített, hogy csökkentsem a méreteim. S nem is rejtegetem. Ugyanakkor kockás hasat is szeretnék magamnak … 😉 „

Hogyan kell használni a Nutrigo Lab Burner terméket?

Nem szükséges semmiféle bonyolult művelet. Csak annyira kell emlékeznie, hogy vegyen be 2 kapszulát naponta (egy pohár vízzel), lehetőleg edzés vagy étkezés előtt. A legjobb eredmények elérése érdekében figyeljen arra, hogy rendszeresen fogyassza ezt az étrend kiegészítőt.

Hogyan kell használni a Nutrigo Lab Burner terméket

Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. Ártalmatlan termék, mert tesztelték ebből a szempontból és különleges tanúsítvánnyal is rendelkezik, mely lehetővé teszi az értékesítését. Az ajánlott adag pont elég arra, hogy lenyűgöző eredményeket érjen el.

A Nutrigo Lab Burner terméket ne fogyassza ha allergiás bármelyik összetevőjére. Terhes nők és szoptató anyák szintén ne fogyasszák.

Mennyi a Nutrigo Lab Burner ára és honnan rendelhető meg?

A konkurens termékkel összehasonlítva ez a termék értékesebb, ami az árát illeti. Egyetlen csomag Nutrigo Lab Burner 40$-ba kerül. Ez egy hónapra elegendő.

Jelenleg a Nutrigo Lab Burner kiegészítő csakis a gyártó weboldalán érhető el. Nem vásárolható meg fizikai üzletekben (pl. Étrend kiegészítő boltokban). Azonban ez nem jelent problémát. Először is, a csomagot a rendelést követően azonnal küldjük. A szállítási idő 24-48 óra között van. Az otthona elhagyása nélkül vásárolhatja meg.

Nutrigo Lab Burner

Rendelje meg most a NutrigoLab.com oldalon!

Egy másik tényező a termék eredetiségének garanciája. Figyelmeztetjük arra, hogy ne vásárolja meg gyanús hirdetések vagy árleszállítások által. Sajnos rengeteg csaló van, akik megpróbálják elnyerni mások pénzét. Éppen ezért, olyan termékeket találhat, amelyek veszélyes és tiltott anyagokat tartalmaznak. Ez egy komoly egészségügyi kockázat. Ezért érdemes bizonyított forrásból vásárolni.

A Nutrigo Lab Burner gyártótól való megvásárlása garancia a 90 napos pénzvisszafizetésre is.


 1. Dallas C, Gerbi A, Elbez Y, Caillard P, Zamaria N, Cloarec M. Clinical study to assess the efficacy and safety of a citrus polyphenolic extract of red orange, grapefruit, and orange (Sinetrol-XPur) on weight management and metabolic parameters in healthy overweight individuals. Phytother Res. 2014 Feb;28(2):212-8. doi: 10.1002/ptr.4981. Epub 2013 Apr 3. PubMed PMID: 23554029.
 2. Solverson PM, Rumpler WV, Leger JL, et al. Blackberry Feeding Increases Fat Oxidation and Improves Insulin Sensitivity in Overweight and Obese Males. Nutrients. 2018;10(8):1048. Published 2018 Aug 9. doi:10.3390/nu10081048