Nutrigo Lab Mass – segítség az izomnövelésben – Áttekintés, hatás, vélemények

Ez a megoldás azon férfiaknak szánt, akik szeretnének lenyűgöző izomtömeget növelni. A Nutrigo Lab Mass egy természetes megoldás, mely hatalmas népszerűségre tesz szert. Honnan is ered?

nutrigo lab mass

Rendelje meg most a NutrigoLab.com oldalon!

Az izomtömeg növelése egy olyan folyamat, mely sok részből áll. Habár sokan azt hiszik, hogy ez lehetetlen, vagy meghaladja az erejüket, ez a képesség bizonyos fokig javítható. Az izomépítés bizonyos szabályok betartását és elég szigorú megközelítést feltételez, beleértve az étrendet és fizikai aktivitást is.

Az egyik alapvető dolog, hogy biztosítsuk az építhető alapanyagot. Ahhoz, hogy lenyűgöző izomtömeget fejlesszünk életbevágóan fontos, hogy legyen mivel neki kezdenünk. Az izmok főként fehérjéből állnak. Éppen ezért, amikor egy olyan étrendet állítunk össze, ami segít az izomnövelésben, figyelembe kell venni a megfelelő mennyiségű fehérjét. Azonban ez nem minden. Az izmoknak szükségük van az összes aminosavra is. Hasznos, ha olyan termékeket kombinálunk össze, amelyek tartalmazzák ezeket.

izomtömeg

A fizikai aktivitást illetően a szabály eléggé egyszerű. Ha csak most kezd neki, ne indítson túl nagy ismétlés számokkal. Az egyetlen dolog, amit ezzel ér el a sérülés lesz. A gyakorlatok utáni megfelelő regenerálódás szintén nagyon fontos tényező. Ekkor épít a leghatékonyabb módon izomtömeget.

Számos ember használ olyan tápanyagokat, melyek segítenek az álomalak megépítésében. Ezeknek köszönhetően a folyamat egyszerűsíthető és gyorsítható. A Nutrigo Lab Mass éppen egy ilyen megoldás. Ez a kiegészítő biztonságosan fogja Önt támogatni az erőfeszítéseiben, hogy izomtömeget növeljen.

Mi is a Nutrigo Lab Mass?

Ez egy természetes étrend kiegészítő, mely úgy profi testépítőknek és sportolóknak, mint amatőröknek lett tervezve. Ez egy innovatív megoldás, mely olyan összetevőkön alapszik, amelyeket előzetes tudományos kutatások vizsgáltak, ami a hatékonyságukat és biztonságosságukat illeti. Ennek eredményeképpen egy átfogó termék jött létre, mely az izomtömeg növelésére fókuszál.

Mi is a Nutrigo Lab Mass

Mik a Nutrigo Lab Mass összetevői?

Először is érdemes megemlíteni, hogy ez az első olyan termék a piacon, amelyik a fehérje három formáját ötvözi (nagyon könnyen emészthető alakban). Öt összetevőcsoportot tartalmaz, melyek az izomtömeg növeléséért felelősek.

A Nutrigo Lab Mass összetevői a következőek:

 • Három fehérje forrás az Isolac®, Optipep® és fehérje koncentrátum, melyek komplex összetevők, különböző felszívódási aránnyal. Ez azt jelenti, hogy az izomtömeg folyamatos növekedésben van az edzések és a regeneráció során is.
 • A szénhidrát források pontosan a Nutrigo Lab Mass 22%-át teszik ki. Akárcsak a fehérjék, ezek is különböző felszívódási aránnyal rendelkeznek. Ennek köszönhetően, folyamatos a szervezet energiaellátása. Ez biztosítja az intenzív fizikai aktivitás során szükséges erőt. Ezeknek az alapanyagoknak köszönhetően a termék gyorsan és hatékonyan pótolja a glikogén hiányt.
 • Az AAKG, L-ornitin és L-lizin keveréknek köszönhetően a Nutrigo Lab Mass hatékonyan elősegíti a gyenge izomzat fejlesztését. Ugyanakkor felelősek a szervezet állapotának a javításáért is. Ezeknek köszönhetően növelheti az edzések intenzitását.
 • Ebben az étrend kiegészítőben a zsírok a termék tömegének az 5%-át teszik.
 • A rostok olyan összetevők, melyek javítják az emésztőrendszer működését. Ez befolyással van a Nutrigo Lab Mass egyes összetevőinek a jobb felszívódására. A rostok javítják az anyagcserét. Hatékonyan segíti a felesleges zsírok elégetését.

A Nutrigo Lab Mass teljes összetevőinek listája elérhető a gyártó weboldalán. Ez egy felettébb érdekes olvasmány. Ez annak köszönhető, hogy többek között, az étrend kiegészítő teljes, ami a szervezet tápanyag szükségletét illeti.

Nutrigo Lab Mass összetevői

Hogyan is hat a Nutrigo Lab Mass?

Ezen étrend kiegészítő magas hatékonysága a gazdag összetevőinek köszönhető. A legszéleskörűbb segítségre koncentrál, azon folyamatok során, melyek az izomtömeg növeléséhez járulnak hozzá. Ez a piacon elérhető egyetlen megoldás, mely ilyen széles körű segítséget nyújt.

A Nutrigo Lab Mass választásának előnyei:

 • Gyorsabb zsírégetés
 • Megnövekedett ismétlés számok
 • Magasabb intenzitás a gyakorlatok során
 • Hatékony izomtömeg növelés
 • Megnövekedett izom anabolizmus, csökkentett katabolizmus
 • A vércukor szint szabályozása
 • Megnövekedett hormon szintézis

Vélemények a Nutrigo Lab Mass termékről

Habár új termékről beszélünk, már több mint egy, testépítőknek szóló fórumot meggyőzött a hatékonysága. A Nutrigo Lab Mass vélemények túlnyomórészt pozitívak. A hatékonysága mellett, gyakran a biztonságosságát is kiemelik.

„Nem vagyok profi, de ez nem azt jelenti, hogy nem növelhetem meg az izomtömegem. Három hónappal ezelőtt tettem fel magamnak ezt a kérdést. Az életem teljes mértékben megváltozott. Ma már új étrendet (tömegtől függő) és edzőtermet vezettem be. Honnan jött az ötlet a Nutrigo Lab Mass termékre? Egy edzőtermi barátom dobta fel a témát. Már két hónapja használom s amatőrként mondhatom, hogy megéri. Ez tökéletes megoldás számomra. Már látom a hatásait és sokkal könnyebbé váltak a gyakorlatok is számomra. „

„Néha nagyon keményen edzek (természetesen rengeteg súlyt emelek) és hasznosnak találtam a terméket. Azért esett a választásom a Nutrigo Lab Mass termékre, mert rengeteg pozitív véleményt olvastam róla. S hogy őszinte legyek nagy különbséget látok a gyakorlatok során a teljesítményemben és állóképességemben „

„Betartom a dietetikus által előírt étrendet. Éppen ezért gondosan választottam meg az edzéstervet is. Számít az alakom, de szteroidok nélkül. Nem nekem találták ki. Az egyedüli szabály, hogy természetes legyen és a lehető legjobb. Igen, többet fogok fizetni érte, de legalább tudom, hogy mit szedek és, hogy milyen hatással lesz rám. Három hónapja kezdtem el használni a Nutrigo Lab Mass terméket. Nagyon ajánlom „

Hogyan használja a Nutrigo Lab Mass terméket

Ez az étrend kiegészítő két ízesítésben érhető el: vanília és csokoládé. Keverjen el 4 kanál port 200 ml vízben (vagy akár tejben). A megfelelő keverés ízletes és értékes koktélt eredményez.

Hogyan használja a Nutrigo Lab Mass terméket

Naponta 1-2 alkalommal ajánlott a használata. Lehetőleg edzés után. Teljes mértékben biztonságos termék, de ne haladja meg a napi ajánlott adagot. Használata nem ajánlatos azon személyek számára, akik allergiások bármelyik összetevőjére. A termék gyermekektől távol tartandó.

Mennyibe kerül a Nutrigo Lab Mass és honnan tudom megrendelni?

Egyetlen csomag (mely egy hónapra elegendő) 90$-ba kerül. Ezen az áron egy kiváló minőségű terméket kapunk, mely hatékonyan elősegíti az izomépítés folyamatát. Ha 3 csomagot rendel egyszerre, csak kettőt fizet, egy ingyen van.

Jelenleg a Nutrigo Lab Mass csakis a gyártó weboldalán rendelhető meg. Ez nem jelenthet nehézséget. Először is, ez a rendelési forma a rendelést követően 48 órás kiszállítást garantál (Magyarország területén).

nutrigo lab mass

Rendelje meg most a NutrigoLab.com oldalon!

A gyártó weboldalának választása garancia az eredeti termékre is. Sajnos az internet tele van nem bizonyított étrend kiegészítőkkel és a Nutrigo Lab Mass hamisítványaival. Ezen termékek gyanús hirdetéseken keresztüli megvásárlása pénzkidobás és bárminemű hatás elmulasztása. Továbbá ezek gyakran veszélyt jelentenek az egészségre.

A Nutrigo Lab Mass gyártója 90 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal. Ez egy másik fontos tényező, mely a közvetlen vásárlás mellett szól.