Nutrigo Lab Mass – az izomtömeg növeléséért. Áttekintés – összetétel, hatékonyság, vélemények

Számos megoldás érhető el a piacon, melyek segítenek az izomépítés folyamatában. Nem rég egy új termék, a Nutrigo Lab Mass jelent meg és számos pozitív véleményt szerzett. Honnan is ered a folyamatosan növekvő népszerűsége?

nutrigo lab mass

Rendelje meg most a NutrigoLab.com oldalon!

Az izomépítés folyamata hosszadalmas procedúra. Rendszerességet és összehangolt tevékenységeket feltételez. A termék olyan összetevőkön alapszik, melyek segítenek az izomépítés folyamatában. A következő tényező az edzésterv folyamata. Ebben az esetben rengeteg választási lehetőségünk van.

Ha egy olyan alkatot szeretnénk, mely elégedettséggel tölt el, a harmadik aspektusra is fókuszálhatunk. Egy olyan étrend kiegészítőre, mely biztonságos és hatékony. A Nutrigo Lab Mass épp ilyen s manapság a leggyakrabban választott termék, amikor izomépítésről van szó. Alaposan megvizsgáltuk.

Mi is a Nutrigo Lab Mass?

Ez egy innovatív megoldás, mely természetes összetevőkön alapszik és sportolóknak ajánlott. A Nutrigo Lab Mass fő feladata, hogy maximalizálja az izomtömeg növelését. Ez egy olyan étrend kiegészítő, mely a teljesítményt is javítja. Ugyanakkor nagy adag energiát is biztosít, mely a gyakorlatok során hasznosítható. Habár a Nutrigo Lab Mass sportolóknak szánt termék, egyformán használhatják olyan amatőrök is, akik lenyűgöző alakról álmodoznak.

Mik a Nutrigo Lab Mass összetevői?

Ezen megoldás gyártója a fehérje három alakjának példátlan kombinációja mellett döntött, mely egyetlen termékben összpontosul. Aktív összetevőket tartalmaz, melyek egyértelműen célzott hatásokat eredményeznek. 5 összetevőcsoportra osztható, melyek az izomépítés egyéni aspektusaira koncentrálnak. Ezek a következőek: Tricarb Energia Mátrix, Többszörösen felszabaduló protein keverék, azonnali energia fokozó, szabad amino löket és amino növekedési keverék.

Ezen étrend kiegészítő minden összetevője aprólékos tudományos kutatásoknak volt alávetve.

A Nutrigo Lab Mass összetevői a következőek:

 • Három fehérje forrás: Isolac®, Optipep® és fehérje koncentrátum. Komplex összetevők, különböző felszívódási aránnyal. A megoldás folyamatosan szolgáltatja az izomépítéshez szükséges alapanyagokat. Úgy az edzés, mint a regenerálódás alatt hasznosulnak. Ez hatékonyságot és kielégítő izomépítést jelent
 • Szénhidrát források, melyek a fehérjékhez hasonlatosak. Oly módon lett kiválasztva, hogy a felszívódási arányuk különböző. Ennek köszönhetően a Nutrigo Lab Mass folyamatos energiatöltetet biztosít. Gyorsan pótolja a glikogén hiányt. Energiát biztosít úgy a gyakorlatok, mint a regenerálódás során s hozzájárul a szervezet regenerálódásához is. A megfelelő és kiegyensúlyozott szénhidrát adag rendkívül fontos az edzési ciklusok alatt.
 • Kreatin monohidrát és MCT olaj por. Az első összetevő a fehérje szintézis folyamatának a megerősítéséért felelős. Ennek köszönhetően izomtömegünk lenyűgözően megnövekedik, rövid időn belül. Ugyanakkor energiát és erőt biztosít az edzések során. Csökkenti a fáradtság érzetet. Az MCT olaj egy könnyen felszívódó energia forrás az izmok számára.
 • Az AAKG, L-ornitin és L-lizin keverék három olyan összetevő, melyek felelősek a gyenge izomzat gyors növekedéséért. Hatalmas befolyással vannak a szervezet állapotának javítására. A Nutrigo Lab Mass ezen három összetevője felelős a szervezet regenerálódásáért. Az AAKG felelős az izomzat vérellátásáért, az úgynevezett „izom pumpálásért”.
 • Aminosavak, melyek elősegítik az izomszövetek építését (BCAA és L-glutamin) – A Nutrigo Lab Mass termékben található komplex gondosan kiválogatott összetevők együttese, melyek szükségesek az izomépítéshez. Megvédi a szervezetet és a különböző izomcsoportokat s túlterheléstől és a sérülések kockázatától. Ennek köszönhetően elkerülhetjük az edzésterv mulasztását.

A Nutrigo Lab Mass nagyon egyedi és ugyanakkor az előkészítés szempontjából is fejlett. Az összetevők teljes listája a gyártó weboldalán olvasható. Ugyanitt rengeteg további információt találhat a termékről.

Mi is a Nutrigo Lab Mass

Azonban mi a helyzet a termék biztonságosságával? Tejsavó fehérje koncentrátumot, tejsavó fehérje izolátumot és tejsavó fehérje hidrolizátumot tartalmaz, mely tejből származik. Ez figyelmeztetés azok számára, akik allergiásak. Biztonságos termék, mellékhatásoktól mentes. Azonban nem helyettesítheti a változatos étrendet és a fizikai aktivitást. Kiegészíti ezeket és ezt teljes mértékben szem előtt kell tartani.

Hogyan használja és hogy működik a Nutrigo Lab Mass?

A termék két ízesítésben érhető el, csokoládé és vanília. A termék nagyon jól oldódik vízben és tejben. Adalékanyagként is használható, vagy shake-k elkészítéséhez.

Akárcsak a többi hasonlatos termék, az adag egyénenként változó. Azonban érdemes a gyártó utasításait követni. Naponta 1-2 alkalommal keverjen el 4 kanállal a termékből 200 ml vízben vagy tejben.

A Nutrigo Lab Mass hatásai:

 • Megnövekedett ismétlésszámok
 • Gyorsabb zsírégetés
 • Megnövekedett izom anabolizmus és csökkentett katabolizmus
 • Hatékony izomépítés
 • Az AOL formula növeli a hormon szintézist
 • Pótolja a glikogén hiányt

Vélemények a Nutrigo Lab Mass termékről

Ez egy étrend kiegészítő, melynek hatásait profik, sportolók, testépítők, de amatőrök is értékelik, akik szeretnének izmot építeni. Számos fórum biztató véleményeket tartalmaz a Nutrigo Lab Mass termékről.

Nutrigo Lab Mass összetevői

„Nagyon tisztességes ár. Nagyon jó, ami a legfontosabb tényező az étrend kiegészítők esetében, hasznos és kellemes. A hatásai valóban erőteljesek. Sokkal jobb a Nutrigo Lab Mass használatával!”

„Hogy őszinte legyek eleinte nem voltam túl bátor, ami a Nutrigo Lab Mass használatát illeti, de az ára miatt elég jónak gondoltam. Az első észrevehető hatás az étrend kiegészítő által okozott energia löket volt. Nagyobb ismétlésszámokkal tudtam teljesíteni az edzéstervet. Nincs is többre szükségem. „

„Nagyszerű kiegészítő. Először is a formai dolgok. Könnyen oldódik és nagyon jó az íze is. Nincs semmilyen emésztőrendszeri problémám a fogyasztását követően, mint ahogyan az más termékeknél előfordul. A Nutrigo Lab Mass rengeteget javított az edzési képességeimen. Ma már sokkal könnyebben mennek a gyakorlatok és az izmaim csak növekednek 🙂 „

Mi az ára a Nutrigo Lab Mass terméknek és honnan rendelhető?

Az étrend kiegészítő ára gyakran kihangsúlyozásra kerül a konkurens termékekkel szemben. A Nutrigo Lab Mass alapára 90$. Azért alapár, mert a gyártó kedvezményes csomagokat is kínál (például 3 terméket 2 áráért).

nutrigo lab mass

Rendelje meg most a NutrigoLab.com oldalon!

Honnan rendelhetem meg ezt a terméket? Jelenleg csakis a gyártó weboldalán érhető el. Amikor a gyártó weboldaláról rendel biztos lehet benne, hogy az eredeti terméket kapja és mindezt rövid időn belül. Ugyanakkor 90 napos pénzvisszafizetési garanciát is kínálnak.

A Nutrigo Lab Mass rengeteg hamisítványa jelent meg az internetet. Kerülje a termékek vásárlását bármilyen gyanús forrásból.