Nutrigo Lab Regeneration – regenerálódás edzés után. Áttekintés – összetétel, hatékonyság, vélemények

Ez egy modern megoldás, mely javítja az edzések utáni regenerálódást. A Nutrigo Lab az egyedüli termék, ilyen átfogó, természetes összetevőkkel. Amatőröknek és profiknak is való, akik fizikai tevékenységet végeznek.

Ha lenyűgöző izom tömegre szeretne szert tenni, melyre mindenki csodálattal tekint, akkor nem hanyagolhatja el az edzés utáni regenerációt. Hogy hatékonnyá tegye, van néhány dolog, amire emlékeznie kell.

nutrigo lab regeneration

Rendelje meg most a NutrigoLab.com oldalon!

Először is, a regenerációt be kell iktatnia az edzés folyamatába. A regenerációra szánt idő nélkül sokkal nehezebb lesz, hogy elérje álmai célját. Az edzések utáni pihenés segít elkerülni a túl edzést és a sérüléseket. Ugyanakkor ’szuperkompenzációt’ biztosít. A szervezet edzésről edzésre megnöveli az energiáját.

A megfelelő regeneráció pihenést jelent a szervezetnek és lenyugtatja azt. Ugyanakkor az izomtömeg növekszik, ami az edzés legbeláthatóbb eredménye.

A profi atléták, testépítők különböző módszerekkel segítik a regenerálódás folyamatát. A mostanában leggyakrabban választott a Nutrigo Lab Regeneration. Segíti a teljes szervezetet, beleértve az izmokat is edzés után.

Mi is a Nutrigo Lab Regeneration?

Ez egyike a Nutrigo Lab csoport termékeinek, mely testépítőknek, a küzdő sportok szerelmeseinek, atlétáknak és azoknak szánt, akik szeretnének gondoskodni a fizikai megjelenésükről. Egy étrend kiegészítő, mely csakis természetes összetevőkön alapszik. Olyan módon lettek kiválogatva, hogy optimalizálják az edzések utáni regenerációs folyamatokat és lenyűgöző izomtömeget építsenek. Mindegyik összetevő laboratóriumi vizsgálatok alá volt vetve, melyek igazolják hatékonyságukat. Ugyanakkor ez egy biztonságos termék is, mert ez egy fontos tényező.

Mi is a Nutrigo Lab Regeneration

A Nutrigo Lab Regeneration tanúsítvánnyal rendelkezik, mely lehetővé teszi az értékesítését az Európai Unió területén. Érdemes tudni, hogy az EU nagyon szigorú és restriktív, amikor a fogyasztók biztonságáról van szó.

A Nutrigo Lab Regeneration összetétele

A megfelelően kiválogatott természetes anyagoknak köszönhetően az atléták alig várják, hogy hozzájussanak ehhez a termékhez. Lehetővé teszi, hogy optimalizálja az edzés utáni regenerálódás folyamatát és, hogy maximalizálja az edzések hatékonyságát.

A Nutrigo Lab Regeneration összetétele többek között magába foglalja:

 • Tejsavó fehérje hidrolizátum – Optipep®, – egy összetevő, melyet nehéz megtalálni a konkurens termékekben. Ennek köszönhetően gyorsan kiegészítheti az izomépítés hiányosságait. Ezt a hidrolizátumot a nagyon gyors felszívódás jellemzi.
 • L – leucin – Ha Ön aktív személy és gyakran edz, akkor erre az aminosavra szüksége van! Növeli a fizikai aktivitást. Egyike a legfontosabb összetevőknek, melyek a normál vércukorszintért felelősek. Az L-leucin segíti a szervezet edzés utáni regenerálódását. Ez egy olyan összetevő, melyet a szervezetünk nem tud saját maga előállítani. Következésképpen pótolni kell azt, például a Nutrigo Lab Regeneration termékkel. – wikipedia.org
 • Egyéb jellegű aminosavak BCAA (L-izoleucin, L-valin) és L-glutamin) – a szervezetünkben betöltött fő feladatuk, hogy elsősorban hatékonyan és gyorsan segítsék a regenerálódás folyamatát, főleg nagy mértékű erőfeszítés után. Az izomtömeg növeléséért is szintén felelnek. Ezeknek köszönhetően az edzés sokkal hatékonyabbá válik.
 • Fekete bors kivonat – Piperin, mely rendkívül népszerű azon személyek körében, akik évek óta túlsúllyal küzdenek. A piperin segíti a fogyás folyamatát, de stabilizálja az anyagcserét is. Ennek eredményeként lehetővé teszi az alapanyagok hatékony használatát, beleértve azokat is, amelyeket a Nutrigo Lab Regeneration tartalmaz. [1]

regenerálás

Ezen kiegészítő teljes összetétele megtalálható a gyártó weboldalán. A csomag 600g. Ez 30 adagra elegendő.

Hogyan is hat a Nutrigo Lab Regeneration?

Ez a termék profiknak és amatőröknek is ajánlott, akik edzés utáni segítséget keresnek, miközben maximalizálják az erőfeszítés hatásait. Egyetlen adag Nutrigo Lab Regeneration termékben egy sor olyan tápanyag van, melyek elvesznek az intenzív fizikai tevékenység alatt.

Nutrigo Lab Regeneration:

 • Hatékony regenerálódást biztosít edzések után
 • Csökkenti az edzés utáni fáradtságot
 • jelentősen növeli az izmok fehérje szintézisét
 • a legtöbbet hozza ki az úgynevezett anabolikus ablakból
 • többlet energiát ad
 • hatása 30 perccel a használatot követően jelentkezik!

Nutrigo Lab Regeneration vélemények

Habár új kiegészítő a piacon, már nagy támogató csoporttal rendelkezik. Amikor internetes fórumokat böngészik, számos véleménnyel találkozhat a Nutrigo Lab Regeneration termékről.

„Edzeni szoktam egy kicsit és eddig nem volt problémám a regenerálódással, sajnos egy bizonyos ponton a túl edzés zavarni kezdett. Nos, sajnos én nem csalok :). Úgy értem, eddig úgy gondoltam, mert a Nutrigo Lab Regeneration termékkel kézben tartom a dolgokat. Sokkal gyorsabban regenerálódóm még egy nagyon intenzív edzés után is (szeretem elveszíteni a fejem). Olyan vagyok, mint egy fiatal Isten 🙂 „

„Kevés ideje edzek, de alapjában véve az elejétől fogva gondjaim akadtak az edzések utáni regenerálódással. Arra gondoltam, hogy ez azért van, mert nem voltam aktív személy előtte. De annyira zavart, hogy eldöntöttem, valamit tennem kell. A Nutrigo Lab Regeneration terméket egy edzőtermi barátom ajánlotta. Megrendeltem, elkezdtem használni és valósággal meg vagyok lepődve a pozitív hatásaitól. „

Hogyan kell használni a Nutrigo Lab Regeneration terméket?

Banális módon. A szett mérő kanállal van ellátva. A termék egy adagja 20g. Csak oldja fel vízzel (200 ml) és kész is. Azonnal edzés után ajánlott a fogyasztása.

Hogyan kell használni a Nutrigo Lab Regeneration terméket

A Nutrigo Lab Regeneration teljes mértékben biztonságos. Csakis biztonságos összetevői vannak és ebből a szempontból tesztelve volt. Azonban a fogyasztásával némi korlátozás is jár. Azon személyek, akik allergiásak az összetevőire elővigyázatosak kell legyenek. A terhesség és a szoptatás időszaka kizárja bárminemű kiegészítő fogyasztását. Az ajánlott adagot ne lépje túl. Ez elegendő ahhoz, hogy kielégítő eredményeket érjen el.

Mennyibe kerül a Nutrigo Lab Regeneration és honnan lehet megrendelni?

Az étrend kiegészítő egyetlen csomagja 110$-ba kerül. Első ránézésre az ár jelentősnek tűnhet, de a konkurens termékekkel való összehasonlítása eloszlat bármiféle előítéletet. Következésképpen, kevesebbet fizet a Nutrigo Lab Regeneration termékért. A megrendelők kihasználhatják a gyártó weboldalán levő jelenlegi akciókat és 3 csomag megrendelésekor egyet ingyen kap! Ez egy bátorító ajánlat.

Jelenleg a Nutrigo Lab Regeneration csakis a gyártó weboldalán rendelhető meg. Ez számos előnnyel jár. Az eredeti terméket kapja, kedvező áron, extra gyors szállítással. Továbbá 90 napos pénzvisszafizetési garanciát is kínálunk.

nutrigo lab regeneration

Rendelje meg most a NutrigoLab.com oldalon!

Számos hamisítványról figyelmeztetjük Önt, melyek elárasztották az internetet. Jelentős a kockázata annak, hogy elveszíti a pénzét és nem fogja elérni a várt eredményeket.


 1. Kim J, Lee KP, Lee DW, Lim K. Piperine enhances carbohydrate/fat metabolism in skeletal muscle during acute exercise in mice. Nutr Metab (Lond). 2017;14:43. Published 2017 Jul 4. doi:10.1186/s12986-017-0194-2