Nutrigo Lab Strength – egy készítmény az edzés teljesítményéért. Áttekintés – összetétel, hatékonyság, vélemények

Ez egy innovatív megoldás azok számára, akik hosszabb ideig és hatékonyabban szeretnének edzeni. A Nutrigo Lab Strenght kiegészítő egy olyan termék, mely népszerűségre tesz szert a profi sportolók és amatőrök körében. Csakis természetes alapanyagok alkotják.

Nutrigo Lab Strenght

Rendelje meg most a NutrigoLab.com oldalon!

Miért fontos a nagyobb hatékonyság?

Ha célja a lenyűgöző izomtömeg növelése vagy csak egy edzett testet szeretne, akkor hamarosan felteszi magának ezt a kérdést. Ha eddig nem volt egy nagyon aktív személy és nem is étkezett túlságosan egészségesen, akkor most biztosan problémát fog jelenteni az edzés megkezdése.

Hamar el fog fáradni és az edzés alatti teljesítmény alacsony lesz. A szervezet regenerációja hosszúra fog nyúlni. A hatások, melyekről álmodozott alighanem későn fognak jelentkezni. Ez általában elbátortalanítást jelent és visszatérést a kanapéhoz. Számos mód van arra, hogy növelje a szervezete hatékonyságát. Ezek közül az egyik a Nutrigo Lab Strenght. Ezt a megoldást úgy profi sportolók, mint amatőrök is választják.

Mi is a Nutrigo Lab Strength?

Egy természetes étrend kiegészítő aktív személyek számára, mely segítségével lenyűgözően szemrevaló alkatot nyerhet. A Nutrigo Lab Strenght egy termék, mely jelentősen kifejleszti a fizikai képességeit. Meghosszabbítja az edzés időtartamát így gyorsítja és növeli a hatásokat.

Mi is a Nutrigo Lab Strength

Egy étrend kiegészítő, mely nem csak a fizikai képességekről gondoskodik, de a mentális képességeket is karban tartja az edzés során. Ugyanakkor olyan összetevőkkel rendelkezik, melyek javítják az izomépítés folyamatát.

Nutrigo Lab Strength összetevők

Ez a termék csakis természetes összetevőkön alapszik. Nem tartalmaz semmiféle ártalmas „kémiai vegyületeket” vagy tiltott anyagokat. A Nutrigo Lab Strenght nagyon szigorú kutatások következtében jött létre és számos tesztnek volt kitéve. Ezek mind erős, bizonyított hatással rendelkező összetevők. 18 ilyen összetevő van és együttesen hozzák létre az optimális megoldást.

A Nutrigo Lab Strength 3 komplex összetevőt tartalmaz. Az erős VASZKULÁRIS serkentő felelős az izmok pumpálásáért. Ugyanakkor növeli az edzés közbeni kifejtett erőt és állóképességet. A NEURO stimuláns & adaptogén keverék felelős a mentális állapotért, a motivációért és a magas koncentráció képességért. Ezek rendkívül fontos tényezők az edzés időtartama alatt. Motiváció nélkül képtelen lenne kielégítő eredményeket elérni.

Nutrigo Lab Strength összetevők

A KREATIN Sejt Energia komplex szintén megtalálható a Nutrigo Lab Strenght termékben. A két fajta kreatin felelős az edzés alatti maximális teljesítményért. Ugyanakkor befolyásolja az izom növekedésének arányát is

A Nutrigo Labs Strenght egyedi összetevői:

 • Citrullin malát – Felelős az izom pumpálásáért. Egy olyan összetevő, amelyik megnöveli a szervezet képességeit az edzés időtartamára. – healthline.com
 • Kreatin malát és kreatin hidroklorid – Két összetevő a maximális izomtömegért. Ezek a kreatin gondosan kiválasztott formái, melyek meggyorsítják a szervezet regenerálódását a fizikai erőfeszítést követően.
 • L-arginin alfa-ketoglutarát (AAKG 2: 1) – Egy másik összetevő a Nutrigo Lab Strenght termékben, amelyik megnöveli az izompumpálást. Ez a termék elősegíti a lenyűgöző izomzat gyors növekedését. Javítja a teljesítményt az edzés alatt.
 • Hegyi rózsa gyökér kivonat – hozzájárul a mentális állapot javításához. A stabil kedélyállapotért felelős és megvéd a stressztől (a túlzott kortizoltól). Ugyanakkor csökkenti a fáradtság érzetet a fizikai aktivitás után.
 • Piperin és kapszaicin – Mindkét összetevő az anyagcserére van hatással. Továbbá serkentik a jólétet. Habár a legfontosabb tulajdonságuk a Nutrigo Lab Strenght egyéb összetevőinek az optimalizált felszívódása. Ez maximalizálja a hatékonyságot. [1]

Ezen étrend kiegészítő teljes összetevő listája megtalálható a gyártó hivatalos weboldalán. Ez egy nagyon érdekes és informatív olvasmány. A Nutrigo Lab Strenght összetevői változatosak, de mindegyik alapanyag kiegészíti egymást.

Vélemények a Nutrigo Lab Strenght termékről

A testépítőknek és aktív személyeknek szánt internetes fórumok tele vannak az izomépítést elősegítő kiegészítőkről szóló véleményekkel. A Nutrigo Lab Strenght esetében a vélemények nagy része pozitív.

„Küzdősportokat gyakorlok és szükségem volt valamire, ami megnöveli az izmaimat. A Nutrigo Lab Strenght termékről egy barátomtól hallottam, aki meg van elégedve az elért eredményekkel. Számomra az ő eredményeinek fele is elég lenne. Ugyanakkor észrevettem, hogy milyen könnyen birkózom meg az új edzési kihívásokkal.”

„Nincs mit titkolnom – néhány hónappal ezelőttig a fő fizikai aktivitásom egy séta volt a hűtő és a laptop között. Végül eldöntöttem, hogy változtatnom kell. Egészséges étrendbe és edzésbe kezdtem így az alkatom kevésbé vált oválissá :). Nem vagyok profi, de bele vetettem magam az edzések világába. Szükségem volt valamire, ami javítaná a hatásokat, de ugyanakkor lehetővé teszi azt is, hogy sokkal hatékonyabban pihenhessek edzés után. A Nutrigo Lab Strenght volt az első választásom s meg is maradt 🙂 Olyan amatőröknek ajánlom, mint amilyen jómagam is vagyok.”

Hogyan is működik a Nurigo Lab Strength?

 • Ténylegesen növeli a szervezet hatékonyságát a fizikai aktivitás során
 • Támogatja az izmokat megnövekedett erőkifejtés során
 • Segíti a szénhidrát és zsír anyagcserét
 • Növeli az izompumpálást
 • Növeli az elvégezhető ismétlésszámokat
 • Megvédi a szervezetet a fizikai erőfeszítés miatti stressztől
 • Segíti a test regenerálódását
 • Csökkenti a fáradtságot és kimerülést

Mennyibe kerül a Nutrigo Lab Strenght és honnan lehet megvásárolni?

Az első és legfontosabb dolog a biztonság. Hasonló (de nem ennyire széles körű) hatással rendelkező termékek, de veszélyes összetevőkkel, elérhetőek az interneten.

Mennyibe kerül a Nutrigo Lab Strenght és honnan lehet megvásárolni

A Nutrigo Lab Strength egy természetes megoldás. Biztonságos és mellékhatásoktól mentes. Olyan összetevőket tartalmaz, melyeket többszörösen teszteltek. Továbbá a termék biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, mely lehetővé teszi az értékesítését az Európai Unió területén. S a szabályozások nagyon szigorúak. Ugyanakkor, ha bármelyik összetevőre allergiás, ne használja a terméket. Ne fogyassza koffein tartalmú italokkal egyidejűleg.

Nutrigo Lab Strenght

Rendelje meg most a NutrigoLab.com oldalon!

Jelenleg a Nutrigo Lab Strenght közvetlenül a gyártónál érhető el. Ez biztosíték, hogy az eredeti terméket kapja meg, a legjobb áron. Ez utóbbit gyakran kihangsúlyozzák, mint előnyt, a konkurens termékekkel szemben. A gyártó weboldaláról való rendelés garanciát jelent. Sajnos az internet tele van gyanús kiárusításokkal és „xxx leárazás” akciókkal. Jelenleg a termék nem érhető el üzletekben.

A Nutrigo Lab Strenght utolsó aspektusa, a használata. Ez felettébb egyszerű. A csomag tartalmaz egy mérő kanalat. A fogyasztásához elegendő egy pohár víz. Két kanállal a termékből, feloldunk egy pohár vízben. Így egy nagyon ízletes, energizáló italt kapunk. Edzés előtt fogyassza (néhány perccel korábban).


 1. 1: Derosa G, Maffioli P, Sahebkar A. Piperine and Its Role in Chronic Diseases. Adv Exp Med Biol. 2016;928:173-184. Review. PubMed PMID: 27671817.