Pro Flexen – az egészséges ízületekért. Áttekintés – összetétel, hatás, vélemények

Számos ember szenved az ízületi problémák miatt. A becslések szerint, a felnőttek majdnem 50%-a szenved ettől. A Pro Flexen egy, a piacon újonnan elérhető megoldás, melynek már akadt is néhány elégedett használója.

ProFlexen

Rendelje meg most a ProFlexen.com oldalon!

Az ízületi problémáknak számos oka lehet. Ugyanakkor típusa is számtalan lehet. Éppen ezért kezdjük ezzel. Az ízületi fájdalmat arthralgiaként is említik. Ez egy olyan probléma, mely az ízületeket érinti. Általában az ízületek vagy ezek szerkezeteinek rendellenességével kapcsolható össze. Az utóbbi esetben az ínszalagokról, szalagokról és nyáktömlőről beszélünk. Habár ezek a problémák általában az idősebb személyeket érintik, a fiatalabbak sem mentesülnek alóla.

Az ízületi fájdalmaknak számos típusa ismert. Az egyik legalapvetőbb osztályozása a gyulladásos és nem gyulladásos problémák. Az ízületi fájdalom lehet egy-ízületi vagy több-ízületi is. Ez utóbbi az arthritisz esetében fordul elő.

Az ízületi fájdalmak okai

 • Reumás betegségek
 • Sérülések (rándulások, ficamok, stb)
 • Bakteriális fertőzések
 • Gyulladásos bélbetegségek
 • Csontdaganatok
 • Túlsúly és kóros elhízás
 • Túlzott fizikai aktivitás
 • Bizonyos gyógyszerek (pl. ciklosporin) szedése

Mi is a Pro Flexen

Ezek nem minden lehetséges okai a problémáknak. A Pro Flexen megoldást azon személyeknek alkottuk meg, akik átmeneti vagy krónikus ízületi fájdalmakkal küzdenek. Az egyedüli termék a piacon, mely ekkora hatékonysággal bír.

Mi is a Pro Flexen?

Egy étrend kiegészítő, mely segíti az ízületek megfelelő működését. Ugyanakkor lehetővé teszi az ízületek körüli szerkezetek regenerálódását. Maga az ízületek állapotát is karban tartja. Egy teljes mértékben természetes készítmény. A Pro Flexen megoldás azon személyek számára, akik aktívak szeretnének lenni és le szeretnék győzni az ízületi fájdalmakhoz kapcsolódó akadályokat.

Mik is a Pro Flexen összetevői?

Megalkotásához néhány év kutatásai szolgáltak alapul, melyek olyan összetevőket foglaltak magukba, amik az ízületek megfelelő működéséhez szükségesek. A Pro Flexen 8 természetes összetevőt tartalmaznak. Ezek mind úgy lettek kiválasztva, hogy megoldják az ízületi problémákat és támogassák az ízületek regenerálódását.

A Pro Flexen többek között a következőket tartalmazza:

 • UC-II® – egy innovatív összetevő, melyet laboratóriumban fejlesztettek ki. Többek között II-es típusú kollagént tartalmaz. Ezen összetevő elsődleges feladata, hogy javítsa a mobilitást és a rugalmasságot. A II-es típusú protein felelős a porcszövet regenerálódásáért.
 • A hosszú sárga gyömbérgyökér erős kivonata – olyan anyagokat tartalmaz, melyek elsősorban a degeneratív betegségek okozta kellemetlenségeket enyhítik (első sorban az éles fájdalmakat) – https://www.hazipatika.com/eletmod/termeszetes_gyogymodok/cikkek/gyomber_erdemes_naponta_fogyasztani/20160114131628
 • Glükozamin – egy összetevő, mely felelős az ízületek állapotának és működésének a karban tartásáért. Fájdalomcsillapítóként is hat, úgy nyugalmi állapotban, mint a fizikai aktivitások során is.
 • Indiai fenyőtömjén gyanta kivonat – egy növény, melyet a Távol Keleti orvoslásban használnak. Hatása elsősorban az ízületek rugalmasságára koncentrál. Ugyanakkor a fájdalmat is csökkenti. Elfojtja az ízületek gyulladásos gócait.

 Izületek

Ezek a Pro Flexen 4 alapvető összetevői. Ezek mellett a termék további anyagokat is tartalmaz (beleértve a mangánt és C vitamint), melyek nem csak regenerálják, de védik is az ízületeket. Az étrend kiegészítő teljes összetevőinek listája a gyártó weboldalán található meg.

Hogyan is működik a Pro Flexen?

Ez egy termék, mely átfogóan kezeli az ízületi problémákat. Egyrészt támogatja a regenerálódás folyamatát. Megelőző hatással is rendelkezik. Ez az egyedüli, a piacon elérhető megoldás, melynek tulajdonságai ennyire széles körűek.

A Pro Flexen választásának előnyei:

ProFlexen

 • Nincs több fájdalmas ízületi probléma
 • A periarticularis szerkezetek regenerálódása
 • Az ízületek garantáltan kényelmes működése
 • Megnövekedett fizikai mobilitás
 • Megnövekedett kollagén termelés
 • Ízületi védelem az edzések alatt
 • A degeneratív betegségek megelőzése

Vélemények a Pro Flexen termékről

Habár egy új termékről beszélünk, már nagy érdeklődést keltett. Az interneten (de nem csak itt) számos elégedett felhasználó osztotta meg véleményét a Pro Flexen termékről. Ezeket az interneten található Egészség fórumokon lehet olvasni. A hatékonysága mellett, a termék biztonságossága is kihangsúlyozásra kerül.

„Régebben aktív személy voltam s ez sajnos kissé befolyásolta az egészségemet. Ízületi fájdalommal küzdöttem már nagyon régóta. A Pro Flexen választása egy kétségbeesett kiáltás volt részemről, mert már semmi sem segített. Sikerült 🙂 Már 3 hónapja használom és a fájdalom nagy része megszűnt. Végre el tudom végezni a napi teendőimet nagyobb erőfeszítés nélkül” Jan, 46 éves

„Mennyit szenvedtem az ízületeim miatt…Már a lépcsőzés is problémát jelentett. Sajnos a harmadik emeleten lakom egy tömbház lakásban, ahol nincs lift. A Pro Flexen terméket a nővérem ajánlotta, aki szintén ezzel kórral küzd (sajnos örökletes). Az első dolog, amit észrevettem, hogy az emeletre mászás már nem jelentett gondot számomra. A merev térd tartásom is elmúlt. Nagyon boldog vagyok” Janina, 63 éves

„Fiatal személy vagyok, de sajnos ízületi problémákkal küzdök. Szeretek fizikailag aktívan élni, többet között a hegymászást szeretem. Éppen ezért kerestem egy olyan megoldást, ami lehetővé teszi számomra ezt, az erőfeszítést követő merev, fájdalmas végtagok nélkül. Olvastam egy keveset különböző termékekről és a Pro Flexen győzött meg a legjobban. Már néhány hónapos kezelés után vagyok és hatalmas változásokat észleltem. Ismét élvezem a fal látogatása által nyújtott örömöt :)). „Agata 25 éves

A Pro Flexen használata és biztonságossága

Csak tartsa észbe, hogy napi két kapszulát vegyen be, lehetőleg 30 perccel az étkezések előtt. A kapszulákat vízzel fogyassza. A Pro Flexen első hatásai néhány héttel a kezelés megkezdése után kellene jelentkezzenek. Egy csomagban 60 kapszula található, mely egy hónapra elegendő.

A Pro Flexen egy olyan termék, melyet nem csak az egyéni összetevők hatékonysága, de a biztonságosságuk szempontjából is vizsgáltak. Nem találtak mellékhatásokat. A termék tanúsítvánnyal rendelkezik, mely lehetővé teszi értékesítését az Európai Unió területén. Ez azt jelenti, hogy nagyon szigorú biztonsági előírásoknak felel meg.

A ProFlexen használata és biztonságossága

Használata előtt ajánlatos megkérdeznie kezelőorvosát. Bármelyik összetevőjére való allergia ellenjavaslat a használatára. Ne használja terhesség és szoptatás alatt.

Honnan rendelhető meg a Pro Flexen és mennyibe kerül?

Ezen termék egyetlen csomagjáért 40€-t kell fizetnie. A konkurens termékekkel összehasonlítva (melyek nem tartalmaznak ennyi aktív összetevőt) a Pro Flexen e tekintetben kitűnik.

Jelenleg ez a termék nem elérhető a gyógyszertárakban. A gyártó weboldaláról tudja megrendelni. Ennek köszönhetően számos előnyhöz juthat hozzá. Mindenek előtt ez a fajta rendelés az eredeti és biztonságos terméket garantálja.

ProFlexen

Rendelje meg most a ProFlexen.com oldalon!

Ha több Pro Flexen csomagot vásárol a gyártó árkedvezménnyel szolgál. Tehát ha 3 hónapos kezelésre elegendő csomagot rendel, csak kettőt fizet. A gyártó weboldaláról való rendelés harmadik előnye a 90 napos pézvisszafizetési garancia.