Profolan – Áttekintés – összetétel, hatás, vélemények

A Profolan étrend kiegészítő egy természetes gyógymód, mely megszünteti a férfiaknál a kopaszodást és serkenti a haj növekedését. A termék ugyanakkor segít megőrizni a haj természetes színét, megelőzvén az őszülést. A hajhullás sok férfit érint 18 éves kor után.

profolan

Rendelje meg most a Profolan.com oldalon!

Ez egy szégyenletes probléma, melytől megszabadulhat a Prolofan étrend kiegészítő rendszeres fogyasztásával. A természetes és a szervezetre teljesen biztonságos egyedüli összetevőkkel rendelkező forradalmian új termékünknek köszönhetően visszanyerheti az önbecsülését és vonzó külsejét. A szőrtüszők megfelelő stimulálásának köszönhetően a hajszálak vastagabbá válnak és természetes színűk élénkebbé válik. A Prolofan egy, az Amerikai Egyesült Államokban, hajszakértők és elégedett kliensek által ajánlott termék, mely most már Magyarországon is elérhető.

Hogyan is hat a Prolofan étrend kiegészítő?

Az androgén alopécia, azaz a férfias típusú hajhullást leggyakrabban a DHT-vel (dihidrotesztoszteron) szembeni túlérzékenység okozza, mely a tesztoszteron egyik származéka. A DHT lerövidíti a hajnövekedés folyamatát, a hajszálak meggyengülnek és ennek eredményeként a haj elkezd hullni s nem növekednek új hajszálak a helyére.

Prolofan étrend kiegészítő

Általában ez a túlérzékenység genetikai alapú, tehát ha a családban az idősebb férfiak el kezdenek kopaszodni, ne várjon, kezdjen el cselekedni. A megfelelő megelőzés és kezelés megállítja ezt a folyamatot blokkolván a szervezetben lévő DHT-t. A Prolofan étrend kiegészítő rendszeres használata pontosan azt célozza meg, hogy megelőzze a DHT-t túlérzékenységet és természetes módon megerősítse a szőrtüszőket, mely által biztosított a természetes ciklus fenntartása és a haj erős s egészséges marad – Medicalnewstoday.com.

A Prolofan termékben található egyedi összetevők természetes módon erősítik és serkentik a szőrtüszők működését s blokkolják a DHT-t. A Prolofan hatékonyságának titka a Grow3 formula, mely optimális dózis a mezei zsurló, a csalán és l-cisztein kivonatból. Egy ismételt tesztelése a természetes összetevők kombinációjának s ezek a tanulmányok eredményei világosan igazolják az étrend kiegészítőnk magas hatékonyságát.

Egyedüliként a piacon a Prolofan tartalmaz taurint, melynek hatékonysága az androgén alopécia kezelésében klinikailag bizonyított tény. Ennek következtében a gyártó 3 hónapos garanciát vállal a termék felett. Ha három hónap rendszeres használat után nem vesz észre semmilyen jellegű változást, a gyártó visszatéríti a pénzét.

profolan grow 3

A Grow3 formula, mely az étrend kiegészítőnk alkotóeleme, vitaminokkal és ásványi anyagokkal gazdagított, melyeket úgy választottunk ki, hogy megfelelőek legyenek egy felnőtt férfi egészségére nézve. Az alopécia egy szégyenteljes probléma, mely már 18 éves kor után hatással van a férfiakra. A hajvesztés nem csak fiatal korban, hatalmas stressz forrása lehet és az önbecsülés jelentős csökkenéséhez is vezethet.

A férfiak kevésbé érezhetik vonzónak magukat megpróbálván elrejteni ezt a problémát kalapok viselésével, a haj teljes leborotválásával vagy drasztikus esetekben mesterséges haj viselésével. A kapcsolódó kockázatok miatt nem éri meg több ezer dollár elköltése beültetésekre. Az ilyen beavatkozások eredményei gyakran siralmasak még nagyobb stressznek és szégyennek kitéve Önt.

profolan felülvizsgálat

Ennek vége! A megoldás határozottan könnyebb, csak használja a Prolofan terméket rendszeresen. Ezt 10-ből 9 férfi erősíti meg, akik a termékünk három hónapos használata után látható változásokat észleltek. A haj dúsabb és erősebb, új hajszálak növekedését vélték felfedezni és a haj természetes színe élénkebbé vált. Számos klinikai tanulmány bizonyítja, hogy a Prolofan egy biztonságos és non-invazív megoldás, s mindenek felett sokkal olcsóbb alternatíva a haj beültetésre.

Kiknek ajánlott a Prolofan étrend kiegészítő?

A Profolan étrend kiegészítő olyan férfiaknak ajánlott, akik az androgén alopécia miatt szenvednek vagy genetikailag hajlamosak rá. Ugyanakkor azoknak a férfiaknak is ajánlott, akik az életvitelüknek vagy a nagy stressznek köszönhetően hajlamosak a hajhullásra vagy a korai őszülésre. A terméket csak 18 év feletti férfiak fogyaszthatják biztonságosan.

A Profolan természetes aktív összetevői, mely serkentik a hajnövekedést nem csak megelőzés céljából, de kezelésként is használhatóak. Ha a hajhullás már jelen van, akkor ez több évig is eltarthat. Lépjen és kezdje el használni a Prolofan terméket.

profolan

Rendelje meg most a Profolan.com oldalon!

A természetes összetevőkből, taurinból, vitaminokból és ásványi anyagokból álló Grow3 egyedülálló formula serkenti az új hajszálak növekedését. Rendszeres használata megelőzi a szőrtüszők miniatürizálását és serkenti a megfelelő működésüket. Számos klinikai vizsgálat és férfiak, akik használják, igazolják a Prolofan hatékonyságát. Már három hónap rendszeres használat után új hajszálak növekedését figyelheti meg ott, ahol már régen nem nőtt új hajszál. A hajnövekedés ciklusa normalizálódik, erősebbé téve a hajszálakat és a hajszín védelme megelőzi az őszülést.

Adagolás

A Profolan étrend kiegészítő aktív összetevők koncentrált összetétele, melynek köszönhetően napi 2 kapszula elegendő. A kezelés teljes mértékben természetes, ennek köszönhetően a Prolofan rendszeres fogyasztása biztonságos a szervezetre nézve. Kezdje el kezelését még ma és élvezze újra fiatalos és vonzó megjelenését.