Revamin Lash – mi az és hogyan fejti ki hatását?

A gyönyörű, hosszú és dús szempillák a nők körében irigylésre méltóak, mert már az első pillantásra megragadják a nők és a férfiak figyelmét egyaránt. Sokan elgondolkodnak azon, hogy miért vannak vékony és ritkás szempilláim. Számos tényező járul hozzá ehhez az állapothoz. Ezek között vannak a kedvezőtlen időjárási körülmények, az erős smink vagy a műszempillák felragasztása. A szakemberek rámutatnak, hogy a szem dörzsölése, valamint a helytelen arcápolás is határozottan befolyásolja szempilláink megjelenését, ami a szempillák túlzott elvesztésében és jelentős gyengülésében nyilvánul meg. Az ilyen helyzet elkerülése érdekében rendszeresen hidratálni és táplálni kell a szempillákat. A Revamin szempilla kondicionáló segítségére siet, amely a megfelelően kifejlesztett formulának köszönhetően – gazdag és természetes összetételű – segít elérni a hosszabb és dúsabb szempillák hatását.

revamin lash

Milyen típusú termék a Revamin Lash? Ez egy kondicionáló a szempillák számára, amely mélyen behatol a hajszálakba, így azok vastagabbak, hosszabbak és ellenállóbbak lesznek a kihullással szemben. A szakemberek nagy erőfeszítéseinek köszönhetően jött létre a Revamin Lash szérum, amely már az első használattól kezdve hatékonyan javítja a haj állapotát. Már néhány hetes rendszeres használat után a szempillák erősek, vastagabbak és hosszabbak lesznek, kihullásuk mértéke pedig jelentősen csökken. Érdemes megjegyezni, hogy a tartályban egy kényelmes applikátor található, amely lehetővé teszi a szérum pontos felvitelét a szempillák tövében, aminek köszönhetően maga a termék alkalmazása nem jelent nagyobb problémát.

A szérumban található hatóanyagok látványos hatást biztosítanak, amely:

 • Serkenti az új szempillák növekedését,
 • csökkenti a hajhullást és javítja a sűrűségüket,
 • erősíti a gumókat, így a szempillák rugalmasabbá és kevésbé törékennyé válnak,
 • hidratál és növeli a rugalmasságot,
 • erősebb és vastagabb hajat biztosít,
 • táplálja a bőrt.

Revamin Lash – összetétel

A Revamin Lash szérumot válogatott összetevők alapján fejlesztették ki, ami megkülönbözteti a többi szempillaápoló terméktől. Az összetevők megfelelő kombinációja teszi lehetővé a megfelelő hidratálást és a szempillák állapotának javítását. A Revamin Lash kondicionáló összetételében számos összetevőt tartalmaz, amelyek közül a következők érdemelnek külön említést

 • biotin – erősíti a szempillákat, javítja a szerkezetüket és láthatóan sűríti őket, értékes kénforrás, amely a keratin felépítéséhez szükséges, így hatékonyan gátolja a hajhullást, emellett serkenti a szempillák növekedését és javítja a vastagságukat.
 • koffein – javítja a mikrokeringést és meghosszabbítja a haj növekedési fázisának ciklusát, valamint táplálja a hajhagymákat, elősegíti a haj növekedését, antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, valamint csökkenti a szem alatti sötét karikák megjelenését, a koffein serkenti a hajhagymákat, oxigénnel látja el és táplálja azokat.
 • cink PCA- javítja a haj szerkezetét, erősíti a szempillákat, gyorsítja növekedésüket, véd a szabad gyökök ellen
 • arginin – a hajhagymák fehérjéiben található vegyület, amely hidratálja a bőrt és a hajat, csökkenti az irritációt, fokozza a kollagénszintézist, erősíti a bőr lipidgátját, antioxidáns hatású is.
 • panthenol- javítja a haj simaságát, erősen hidratál, újjáépíti a haj szerkezetét, csillapítja az irritációt és csökkenti a gyulladást.
 • glicerin – regenerálja a szempillákat, véd a káros külső hatásoktól, táplálja a szempillákat.
 • nátrium-hialuronát- javítja a szempillák állapotát, hidratálja azokat, erősíti a gumókat, csökkenti a szempillák törékenységét, biztosítja a szempillák rugalmasságát, hidratálja a tövüknél lévő bőrszövetet, aminek köszönhetően javul a szemhéjbőr rugalmassága és feszessége.
 • urea- javítja a bőrgát védő funkcióit, természetes módon hidratálja a szempillákat, segít a szempillák jó állapotban tartásában, növeli a hajszálak rugalmasságát.

A Revamin Lash szérum összetevőinek összetétele a bevált összetevők, természetes kivonatok, vitaminok és ásványi anyagok egyedülálló kombinációja, ami lehetővé teszi:

 • A szempillák növekedésének felgyorsítása,
 • A haj szerkezetének megerősítése,
 • Jelentősen sűríti és hosszabbítja a szempillákat,
 • Hidratálja és javítja a megjelenésüket.

Revamin Lash – kinek való

A Revamin Lash kondicionálót olyan nők számára hozták létre, akik szeretnék javítani szempilláik megjelenését. Bizonyított, hogy a szérum rendszeres alkalmazása közvetlen hatással van a haj állapotának javítására. Már néhány hetes rendszeres Revamin Lash kondicionáló alkalmazása biztosítja a természetesen hosszú és dús szempillák megjelenését.

Revamin Lash – hogyan kell használni

A Revamin Lash szérum gyártója hangsúlyozza, hogy a terméket legalább 3 héten keresztül rendszeresen kell alkalmazni, mivel csak akkor számíthatunk kielégítő hatásra. Ajánlott a kondicionálót akár 3 hónapig is alkalmazni, ami egy teljes kezelést jelent, és amely fenomenális dúsítást és hosszabbítást biztosít a szempilláknak.

A terméket tiszta és száraz bőrre kell felvinni. Fontos, hogy a szempillák tövében ne maradjon sminkmaradvány. A következő lépés az, hogy vékony réteg kondicionálót kell felvinni, hogy ne kerüljön a szembe. Nincs ellenjavallat a szérum reggel és este történő alkalmazására. Azonban jobb lefekvés előtt alkalmazni, mert a terméket tiszta bőrre kell felvinni, és a szérumra nem lehet sminkelni. Ráadásul éjszaka az anyagnak esélye lesz jobban behatolni a szempillák gyökerei körüli területre és serkenteni a növekedésüket. Általában a Revamin Lash kondicionáló alkalmazása nem okozhat problémát, mivel úgy kell használni, mint a szemhéjfestéket. Vigyen fel egy kis mennyiségű szérumot a szempillák tövére (a szempillavonalra). A megvastagodott, meghosszabbított és láthatóan megvastagodott szempillák hatásának elérése után a gyártó olyan adagolást javasol, amely fenntartja a hatást – heti 2-3 alkalommal történő alkalmazást.

Revamin Lash – hol és milyen áron

A Revamin Lash szérum a gyártó hivatalos honlapján több árváltozatban is elérhető, aminek köszönhetően mindenki biztosan megtalálja az elvárásainak megfelelő megoldást. Ezen túlmenően, ha nagyobb mennyiségű szérumot tartalmazó csomagot választunk, nagyon vonzó kedvezményt kapunk. Az alapcsomag kiváló megoldás azoknak, akik meg akarnak ismerkedni a termékkel, és az optimális csomag azoknak, akik elszántak a kezelés megkezdésére. Önön múlik, hogy melyik megoldás mellett dönt:

 • Alapcsomag – egy csomag termék, amely 3 hónapos kezelésre elegendő 59,00 € áron,
 • standard csomag – 2 üveg szérum, amely fél éven át napi használatra ad lehetőséget, egy csomag ára 49,00 € (10% kedvezmény),
 • Optimális csomag – 3 üveg szérum 9 hónapig tartó használatra, egy üveg ára 20%-kal csökken – 39,00 €-ra.

Sajnos a Revamin Lash kondicionáló nem kapható a helyhez kötött üzletekben. Csak a gyártó weboldalán lehet megvásárolni. Vannak azonban előnyei, mivel a helyhez kötött üzletek nem garantálnak nekünk ilyen vonzó árcsomagokat. Az online értékesítés az, ami lehetőséget ad arra, hogy a szempilla szérum 2 vagy 3 darabos készletét válasszuk 10 vagy akár 20%-kal alacsonyabb áron. Ráadásul, ha ezt a vásárlási formát választjuk, garantáltan bevált, tesztelt és teljesen biztonságos terméket kapunk. Nem szabad elfelejteni, hogy az online szérumok más forrását választva előfordulhat, hogy megtévesztően hasonló és nem feltétlenül azonos tulajdonságokkal rendelkező termékkel találkozunk.

Revamin Lash – összefoglaló

A Revamin Lash szérum nagyon népszerű a vásárlók körében fantasztikus tulajdonságai miatt, amelyek már néhány hét után észrevehetőek. A 3 hónapos kezelés befejezése után elegendő hetente kétszer egy emlékeztető réteget alkalmazni, amelynek köszönhetően a sűrű, hosszú és megvastagodott szempillák hatása sokkal tovább tart. A kizárólag természetes összetevők kiválasztása pozitívan befolyásolja a szempillák állapotát, magas szintű biztonságot biztosít anélkül, hogy irritáció formájában mellékhatásokat okozna.

A Revamin Lash szérum szisztematikus használata fontos, mivel a napi alkalmazás garantálja a szemhéj és a hajbőr megfelelő állapotának fenntartását. Ez a bőr regenerálódásának biztosításához, a szempillák megerősödéséhez és a szőrnövekedés serkentéséhez vezet, melynek köszönhetően a szempillák természetes módon hosszúvá és sűrűvé válnak. A gyártó biztosítja, hogy a Revamin Lash formula kifejlesztéséhez felhasznált összetevők hozzájárulnak a maximális hosszító hatás eléréséhez, miközben a mellékhatások kockázata minimálisra csökken.