Varicorin a visszeres lábakra. Áttekintés- összetétel, hatás, vélemények

Ez az új kiegészítő megbolygatta az erre a problémára szánt termékek piacát. A Varicon visszeres lábakra nagyon sok elégedett felhasználó által ajánlott. Miért annyira népszerű ez a készítmény?

Az érrendszeri elégtelenség egy egészségügyi probléma, mely nagyon széles körű. Először is, a 45 éves kor feletti személyeket érinti. Legfőképp a nők küzdenek ezzel a problémával. Az érrendszeri elégtelenségnek különböző okai lehetnek. Nem mindegyik tőlünk függ.

Varicorin

Rendelje meg most a Varicorin.com oldalon!

Az érrendszeri elégtelenség okai:

 • Régebbi mélyvénás trombózis
 • Elsődleges vénás szelep elégtelenség (veleszületett visszér)
 • Szerzett vénás szelep elégtelenség (úgynevezett másodlagos visszér)
 • Medencei vénás elégtelenség
 • Nyomasztó vénás tünetek

Ugyanakkor vannak olyan tünetek, melyek növelik ezen probléma kockázatait. Legalább néhányat Ön is fel tud közülük sorolni.

A visszér kockázati tényezői:

 • Nem (a nők sokkal valószínűbben küzdenek ezzel a problémával)
 • Életkor
 • Családi körülmények
 • Étrend
 • Gyakori hormonális kezelések
 • Testtartási problémák
 • Emésztőrendszeri problémák

Természetesen ez elsődlegesen egy egészségügyi probléma, de a visszér kozmetikai probléma is, mivel befolyásolja a megjelenést. Továbbá gyakran fáradt, nehéz lábak társulnak hozzá. A Varicorin megoldás a visszérre (ugyanakkor megelőzésként is hat). A termék csakis természetes összetevőkön alapszik.

Mi is a Varicorin?

Mi is a Varicorin

Egy termék visszér problémákra, mely számos év kutatásai alapján lett kifejlesztve. Ez a piacon lévő egyedüli termék ilyen gazdag összetevő listával. Ez a termék minden vénás panasz enyhítésére szolgál. Megelőzésképpen is használható, hogy elkerülje az ilyen jellegű problémák megjelenését.

Mik a Varicorin összetevői?

Először is, 100%-ban természetes. Egyedüli a hasonló termékek között. A Varicorin gazdag és természetes készítmény. A 6 összetevője gondosan kiválasztott alapanyagok, melyek a visszér kezelésére koncentrálnak.

A Varicorin összetevői magukba foglalják:

 • Venocin® – a gyártó szabadalmaztatott formulája, mely a gesztenye mag erős kivonatát használja. Eszcint tartalmaz, melynek gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása van. Egy természetes gyógymód, mely lehúzza a duzzanatot. Klinikailag tesztelt és hatékonysága bizonyított a visszér és aranyér kezelésében. – https://www.venocin.com/clinical/clinical-studies.html
 • Centellin® – Egy erős, ázsiai köldökfű kivonat. Egy olyan növény, mely pozitív hatással van a vénás elégtelenségekkel kapcsolatos problémák kezelésére. Az ázsiai köldökfűben található aktív összetevők serkentik a vérkeringést és csökkentik a lábak fáradtság érzetét. [1]
 • Heszperidin – egy összetevő, melyet minden visszér ellenes termék kellene tartalmazzon. Egy organikus összetevő, mely erős antioxidánsként ismert. Többek között hatással van az érfalak jó állapotának a megőrzésére. A Varicorin hatékonyságát 150 mg biztosítja ebből az összetevőből. – verywellhealth.com
 • Varázsdió – ez a növény nagyban hozzájárul a normál vérkeringéshez. Ugyanakkor segíti megőrizni a vérsejtek egészséges falait.

Varicorin összetevői

Ezek a legfontosabb, de nem egyedüli összetevői a Varicorin készítménynek. A teljes összetevő lista megtalálható a gyártó weboldalán.

Hogyan is hat a Varicorin?

Egy termék, mely a visszér megelőzésére koncentrál, de az ilyen jellegű panaszok kezelésében is segítséget nyújt. Azon személyeknek ajánlott, akik visszérrel, pókháló szerű visszérrel vagy duzzadt lábakkal küzdenek.

A Varicorin választásának előnyei:

Varicorin

 • Hatékony küzdelem a visszér ellen
 • Megelőzés a visszér megjelenésében
 • A fölösleges víz eltávolítása a szervezetből
 • A fáradt lábak megszüntetése
 • A pókháló visszér eltüntetése
 • A véredények megerősítése

Varicorin – vélemények a visszér elleni étrend kiegészítőről

Nagy részük mind pozitív. Csak keressen rá a szépség és egészség fórumokon. Ez a termék nagyon népszerű a 45 éves kor fölötti nők köreiben, csakúgy, mint a fiatalok köreiben is.

„2 gyerek, 30 év háttérbe szorulás és a messze nem egészséges étrend megtette hatásait. Az első visszér problémákat körülbelül 44 éves koromban vettem észre. Először elhanyagoltam a visszér hatásait, melyekkel küzdöttem. Rengeteget olvastam erről (hogyan kell küzdeni ellene, milyen étrendet kell követni vagy milyen összetevőkre kell odafigyelni). Azonban, amikor rátaláltam a Varicorin termékre azonnal érdekelni kezdett. Megrendeltem és már három hónapja használom. Nagyszerű eredményei vannak! ”

„Amint észrevettem az első pókháló szerű visszereket úgy döntöttem, hogy cselekednem kell. A nagymamám és nagypapám is ettől szenvedett, nem akartam én lenni a következő. Az egyik munkahelyi barátom ajánlotta a Varicorin terméket. A természetességét és a mellékhatások hiányát hangsúlyozta ki. Segített is 🙂 először is, a fáradt, nehéz láb érzése elmúlt.”

„Megpróbálok vigyázni a lábaimra és elkerülni a visszért a közel jövőben (volt rá néhány példa a családomban). Éppen ezért fektetek ekkora hangsúlyt a megelőzésre. A Varicorin a természetes összetevőivel hívta fel a figyelmemet. Már 3 hónapja használom: megszabadultam a szervezetemben felgyülemlett víztől és a lábaim sem fájnak már. A pókháló szerű visszerek is kisebbek lettek. 🙂 „.

Hogyan kell használni a Varicorin terméket és biztonságos-e?

Kezdjük a legfontosabb dologgal. Az ebben az étrend kiegészítőben levő formula nem csak hatékonyság szempontjából, de a biztonság szempontjából is tesztelve van. Nem találtak mellékhatásait. Azonban, mint minden étrend kiegészítő esetében, állapotos nők és szoptató anyák kerüljék a használatát. A Varicorin használatáról kezelőorvossal is konzultálhat.

Hogyan kell használni a Varicorin terméket és biztonságos-e

A használata nagyon egyszerű. Vegyen be naponta két, könnyen lenyelhető kapszulát. Egy pohár vízzel fogyassza. A legjobb ha fél órával étkezések előtt veszi be. Ezenkívül nem is kell semmi másra emlékeznie.

Honnan rendelje meg a Varicorin terméket és mennyibe kerül?

Az ár-minőség arányt nézve ez a termék legyőzi a konkurens termékeket. Egyetlen csomag egy teljes hónap kezelésre elegendő. Csak 40$-t kell kifizetnie 6 aktív összetevőért, melyeket ez a termék tartalmaz. Azonban az alapár a megrendelt mennyiség növekedésével csökken. A gyártó különleges csomagokat is készített, melyeket ha megrendel, egy csomagot ingyen kap. Ez egy nagyszerű megoldás ha például egy barátjával szeretné megrendelni a terméket.

Jelenleg a Varicorin csakis a gyártó weboldalán keresztül rendelhető meg. Ez nem kapható gyógyszertárakban. Azonban ez nem kell gondot jelentsen. Először is, a csomagot a rendelést követően azonnal küldjük. Az érkezési ideje (Magyarország területére) 24 és 48 óra között van.

Varicorin

Rendelje meg most a Varicorin.com oldalon!

A gyártó weboldaláról való rendelés ugyanakkor garancia az eredeti, bevált termékre. Sajnos az internet tele van hamisítványokkal. Próbálja meg elkerülni a gyanús hirdetéseket és ajánlatokat, melyek minimális mennyiségű információt szolgáltatnak az értékesített termékről vagy gyanús személy árulja őket.

A gyártó termékének választása garancia a 90 napos pénzvisszafizetésre is.


 1. Siddiqui, Bina & Aslam, Huma & Ali, Syed & Khan, Shazia & Begum, Sabira. (2009). Chemical constituents of Centella asiatica. Journal of Asian Natural Products Research. 9. 407-414. 10.1080/10286020600782454.